Memm parašė:
Mūsų šiandienos atradimas, kad mažylis netoleruoja pieno ir jų produktu![]()
O blemba!
Kaip atradot?
Memm parašė:
Mūsų šiandienos atradimas, kad mažylis netoleruoja pieno ir jų produktu![]()
O blemba!
Kaip atradot?
geranta parašė:
O blemba!
Kaip atradot?
Kai pradėjau duot jogurta, labai nenoriai valge ir jei issiterliodavo barzda ar kakta, parausdavo ir vaizdas lyg formuotusi spuogeliai, tai gavom siuntimą pas alergologa, bet kažkas man širdį ir neleido pilt pieno į koses ir pns, nes reakcija į pieną gan stipri, griežtai uždraudė
Memm parašė:
Kai pradėjau duot jogurta, labai nenoriai valge ir jei issiterliodavo barzda ar kakta, parausdavo ir vaizdas lyg formuotusi spuogeliai, tai gavom siuntimą pas aler…
O jus maitinat dar pati? Jei taip tai turit irgi vengti pieno produktu, o jei misinuka geria tai hipoalergini. Mes daremes tyrimus irgi bet nerodo nieko, bet beria mus ir atopinis dermatitas atsirades. Tai jau stemgiuos nei kiausiniu nei pieno produktu nevalgyti,jokiu spalvotu darzoviu. Pirmagimis nebuvo niekam alergiskas, jau 10men kefyra gerdavo kaip didelis
E.M. parašė:
O jus maitinat dar pati? Jei taip tai turit irgi vengti pieno produktu, o jei misinuka geria tai hipoalergini. Mes daremes tyrimus irgi bet nerodo nieko, bet beria …
Maitinu pati, bet į tai jam akivaizdžios reakcijos nėra, bet dabar žinodama save paribosiu aisku
darė mums dar kiausiniui ir kvieciams tai nieko
per visą šį laiką vieninteliai bėrimai buvo prakaitines
Meska22 parašė:
Ar tikrinot akytes savo mazyliams? Jei taip kada, del ko? Ar nereikia? Pati buvau pas oftalmologa, tai jis sake jog mazylius nuo puses metu reikia patikrint regejim…
Mūsų gydytoja sakė jau registruotis pas akių gydytoją. Sakė geriausia apie metukus pasitikrinti.
Memm parašė:
Kai pradėjau duot jogurta, labai nenoriai valge ir jei issiterliodavo barzda ar kakta, parausdavo ir vaizdas lyg formuotusi spuogeliai, tai gavom siuntimą pas aler…
Uch nekas.... Tikekimes isaugs
geranta parašė:
Uch nekas.... Tikekimes isaugs![]()
Labai tikiuosi kad čia variantas, kai virš metų baigiasi tas netoleravimas
Forma parašė:
Matau, kad esat is Norvegijos, gal tiksliau galit pasidalint is kur. As taip pat is No. Pasitaiko ir man liudnu dienu ir daznai buna sunku. Gal netycia kur nors net…
Sveiki esu is Sandefjordo😉 is kur jus?
Memm parašė:
Labai tikiuosi kad čia variantas, kai virš metų baigiasi tas netoleravimas![]()
Netoleravimas ir alergija yra skirtingi dalykai
jums nustatė alergiją, netoleravimui esant dažniausiai būna virškinimo sutrikimai, pilvo skausmai ir pan. Ir netoleravimas nėra susijęs su imuniniu atsaku, kas būna alergijos atveju. Linkiu išaugti
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai