_Kriste_ parašė:
O mum kažkodėl paskaičiavo nuo gimimo![]()
Mums irgi daktare vakar paskaiciavo nuo gimimo svorio....
_Kriste_ parašė:
O mum kažkodėl paskaičiavo nuo gimimo![]()
Mums irgi daktare vakar paskaiciavo nuo gimimo svorio....
katinko93 parašė:
Koki misinuka naudojat? Ir kiek laiko bunat lauke su maziukais ?
Aptamil naudojam, dar po 30 min bunam kolkas.
Niagara.. parašė:
Man pranešė 2d., jog priimtas prašymas, o vakar informavo, kad priimtas sprendimas išmokėti, tad manau turėčiau šiandien ar ryt gauti išmoką![]()
Aisku.as sestadieni pateikiau prasyma, siandien ziuriu, kad busena apdorojamas.tai galvoju per kiek cia laiko priimti jie turi ta prasyma.
Gelbekit? jau neturiu jegu.....mums labai pilva pucia...duodu geriosios bakterijos viena karta i diena, ir espumizana kiekviena karta meitinant nieko niepadeda:((( vaikas klike nesavo balsu...buvom vakar pas gyditoja tai sake turetu padeti tos bakterijos ir espumizanas....bet deja mums nepadeda pilvas kaip akminis vaiko gaila....Ka daryt???
Irencik parašė:
Gelbekit? jau neturiu jegu.....mums labai pilva pucia...duodu geriosios bakterijos viena karta i diena, ir espumizana kiekviena karta meitinant nieko niepadeda:((( …
Nusipirkit colic calm (aš colic calm plus pirkau), verta pabandyt
Niagara.. parašė:
Nusipirkit colic calm (aš colic calm plus pirkau), verta pabandyt![]()
Cia vietoj espumizano?
Irencik parašė:
Cia vietoj espumizano?
Taip, aš svarsčiau ką pirkt, tai ėmiau iškart juos, nežinau ar sutapimas, bet po dviejų neramių dienų, dabar mažylė antrą dieną rami ir pilviuko nepučia
Niagara.. parašė:
Taip, aš svarsčiau ką pirkt, tai ėmiau iškart juos, nežinau ar sutapimas, bet po dviejų neramių dienų, dabar mažylė antrą dieną rami ir pilviuko nepučia :oops:…
Mums vakar daktare klizmute padare tai buvo diena ramus o poryciejs vel alarma pivvukas kietas ir masazuoju ir pratimus darom ir nieko...
Irencik parašė:
Mums vakar daktare klizmute padare tai buvo diena ramus o poryciejs vel alarma pivvukas kietas ir masazuoju ir pratimus darom ir nieko...
retai tuštinasi?
Aš pradėjau daugiau vandens gert ir burokėlių mišrainę nuolat valgau, tai pradėjo tuštintis kasdien. Dar vanduo gerai veikia, pakišu po kriaukle ir palaikau, atsipalaiduoja ir kartais iškart išsituština. Žodžiu viską reikia bandyt
Niagara.. parašė:
Nusipirkit colic calm (aš colic calm plus pirkau), verta pabandyt![]()
Coli calm arba colinox. Daug gali tekt išbandyt kol atitaikysit kas tinka jūsų kūdikiui.
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto