2018.08.16 18:30 (prieš 8 m.)
M@m@mi parašė:
O aš šiandien išmėginau supimą kaldrytėj, užmigo be papo, panešiojau ir lūžo. Tai pirmą kartą miegojo dieną savo lovytėj. Turiu mobilią auklę kamerą, tai lygiai po …
O kaip supot kaldrytej? Kai auginau pirmagyme, man masaziste uzrode buda, vaiko migdymas 'hamake', bet tam reikia arba dvieju zmoniu, labai greitai uzmigdavo ir labai lengva i lovele su ta kaldra ar dekiu paguldyt
Lovelymamy parašė:
Nugi kiek vaikuciu kur valgo mp jau pradejo ragaut ir kosytes? Ir kokia pirma kosyte ragavo ?
Musu viresnele siemet pradeda paruosiamaja, tai irgi ivykis, tik skirtumas tas, kad cia kur gyvenu, vaika tiek i paruosiamaja, tiek i mokykla isleidi tik su tuscia kuprine ir gertuve, tik papildomai, jei i priesmokykline, tai sudedi kruva drabyziu persirengimui, jei i mokykla, papildomai uzkandziu dezute su vaisiais vienam kartui. Cia niekas nekainuoja, tad tyliai dziaugiuosu bent tuo.. Uzjauciu jus, nes vaika lt isleist i mokykla vos ne vieno tevo menesine alga kainuoja
Laum4 parašė:
Sveikos 🙂 turiu gal kiek juokingą klausimą kai jau tokio amžiaus mažiukai, bet paklausiu: kaip jūs suprantat, kad mažyliai alkani, kumštukas kai nuolatos burnoje ta…
As maitinu po kiekvieno miego, tad kazkokiu akivaizdziu alkio zenklu tuo nematau, o ir siaip mazdaug pagal laikrodi matau, kada jau mazdaug turetu valgyt. O siaip esu skaicius ir tuo vadovavaus anksciau, kad jei vaikas labai smarkiai verkia ir neina niekaip nuramint, jei verksmas ne del skausmo, slapiu sauskelniu, salcio, tai vaidinas alkanas
Mummytobe parašė:
Ir pas mus tas pats...gal tikrai dar vienas šuolis?
Geriu vitaminus moterims (se vitaminu zibdancioms nera), taip pat floradixs