Jurgita-pu parašė:
Sveikos, ar dar yra vaikiuku, kuriems neisdygo dantukai? Maniskis sianakt prasiblaske kaip niekad, vis rankyte i burna, dantenos baltos, isburke, net temperatura tr…
Mes turime du apatinius
Jurgita-pu parašė:
Sveikos, ar dar yra vaikiuku, kuriems neisdygo dantukai? Maniskis sianakt prasiblaske kaip niekad, vis rankyte i burna, dantenos baltos, isburke, net temperatura tr…
Mes turime du apatinius
Mummytobe parašė:
Mamytes,maitinančios savo pieneliu-ar jau papildoma maisteli(koses,darzovytes,mesytes) valgot po tris kart dienoj ar dar tik pora? Kiek pieneliu maitinimu liko,kaip…
Sveikos
oj kaip senai cia rasiau, atleiskit.
Mano mergyte valgo 2 kartus, ryte grudine kose, per pietus darzoves su mesyte. Vakare dar nieko neverdu. Diena duodu koki obuoli, persimona, baronkyte palaizyt. Duodu vandenuko atsigerti. O siaip mano pienuka valgo
Na, ar yra mamų, kurias ši žiema užklupo netikėtai? Aš tai jau 4 diena sėdžiu su temperatūra ir niekaip ji man žemiau 37 nekrenta. Numušu, o ji vėl pakyla... neatsimenu, kada buvo taip negerai... šiandien išvis, prieš guldant dukrą pradėjo šalt galūnės tai jausmas nekoks, kai sergi geriausiu atveju vieną kartą per tris metus
dabar tik viena laimė, kad mažajai nieko kol kas nėra...
Mummytobe parašė:
Mamytes,maitinančios savo pieneliu-ar jau papildoma maisteli(koses,darzovytes,mesytes) valgot po tris kart dienoj ar dar tik pora? Kiek pieneliu maitinimu liko,kaip…
Papildomai valgo 3 kart. Jei maista sutrynus jis labai sprangus skiedziu su darzoviu sultiniu is garintuvo
mama1234 parašė:
Sveikos,cia kazkada buvo rasyta apie arbateles,nuo kuriu vaikiukai naktimis geriau miega,gal kuri mamyte galetu brukstelt jos pavadinima ir kokias dar arbateles ar …
Apie tai rašiau ne aš, bet tai buvo berots pankolių arbata
Šiaip arbatų nepatariama duoti dažnai kūdikiui, jau geriau vandenuko
Ievlampija parašė:
Turiu Beaba. Labai patenkinta. Baby cook su vienu indu ir dar kruopom indėlį įsigijau. Nezinau, gal ir kitos firmos yra geru. Man si buvo drauge isreklamavus.
O ten raudonas ar baltas pas jus?
Vitalija.E parašė:
Na, ar yra mamų, kurias ši žiema užklupo netikėtai? Aš tai jau 4 diena sėdžiu su temperatūra ir niekaip ji man žemiau 37 nekrenta. Numušu, o ji vėl pakyla... neatsi…
Nemuskit tempes tokios,leiskit organizmui paciam ttvarkytis su virusu
kleopatra28 parašė:
Nemuskit tempes tokios,leiskit organizmui paciam ttvarkytis su virusu![]()
Aš tai nemušu. Bet va šiąnakt su 39 atsibudau. Ryte į polikliniką ir yra antibiotikų kursas 🙄
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai