2018.07.03 22:21 (prieš 8 m.)
imeldutia parašė:
Griežtai jokių šokliukų ir vaikštynių.. galvoju apie vaiko ateity, tai netraumuosiu klubų ir stuburo
nešioklė mums labai pasiteisino, bet tik nuo kokių 3 mėnesių…
Vaikjuoste nuo gimimo lyg galima
o nesiokle taip, nuo 3men. Kas del vaikstyniu visokiu, kadangi kaip minejau esu trenere, daug apie zmogaus anatomija mokaus, tai vaikstyne yra viena is didziausiu nuodemiu, kur galima ikisti vaika 🤗 ypac dar nevaikstanti. Vaikas pats turi ismokt vaiksciot kai tam bus laikas, jam nereikia padet visokiom vaikstynem, po to ir turim iskrypusias pedas ir t.t., tai situ reikalu pas mane tikrai nebus. Sesuo duodavo stumdyt toki karuti dar nevaikstanciam vaikui, kariavau, kad neduotu kol pats nevaiksto, bet ji labiau reklamom tikejo ir duodavo, o vaikas eidavo rura isrietes, atstates, jam linksma, ir kitiems linksma, o man akis bado, kad ne taip vaikas turi eit 😑 ir aiskino ji man kad vaikai ir patys taip vaiksto kai vaiksto, bet kai pradejo vaiksciot, kaip diena ir naktis nuo to, ka bande man irodyt. Tai tokie pastebejimai butu. Apie tuos sokliukus iki siol nezinojau, dabar zinosiu. Neturiu nuomones, turbut kol issivirsi kava nieks nuo to nemirs, bet ilgesniam laikui greiciausiai nereiketu 🤗 zodziu svarbu isigyti dabar kas butiniausia, o veliau pagal poreikius. Labai geras reikalas gimnastikos kamuolys, tik pirkt kokybiska, kad nesprogtu. As pirkau gymnick firmos, jie vieni patikimiausiu. Siuo metu naudoju sportui, veliau tuo paciu naudosiu vaiko supimui ir jo mankstelems 🤗