Nidošiukas parašė:
Prognozių nežinau. Brandina plaučiukus.
Laikykis
tegul mažylis dar neskuba
Nidošiukas parašė:
Laikykis
tegul mažylis dar neskuba
Raganaa parašė:
Mano vaikas valgydavo is kruties kas 2.5-3 val. Pirma men priaugo 2 kgnakti miegodavo, nesikeldavo, arba tik karta. Tai kiek butu priauge jei kabetu istis…
Pritariu!
as taip pat nesuprantu to kabojimo ant papo, del nusiraminimo
zabukas parašė:
Laikykistegul mažylis dar neskuba
![]()
Ačiū mamytės. Laikomės ir tikimės geriausio😊
Kocikiuks parašė:
Pritariu!as taip pat nesuprantu to kabojimo ant papo, del nusiraminimo
![]()
Ypac su dvynukais butu "smagiai" kabeti. O dar jei koks pirmagimis laksto aplink..
Beje, sunus mano nevalgydavo, jei kambaryje budavo kitu zmoniu. Sukdavosi, ziuredavo, nepamaitinsi niekaip. Tai as su savo dvimete pirmagime susitardavau, kad iseitu lauk ir pazaistu kitam kambary. Bet tas budavo kas 2.5-3 val. O jeigu taip reiketu istisai ar kas 15 min? Tai ka tada daryti? Pirmagimio tada i kiema nevedi, valgyt neturi kada paduoti, apie uzsiemima ar pazaidima net nekalbu..
Nidošiukas parašė:
laikykis! mano subrangino 27 sav... ir va,išpuškuoju jau 35sav. subyret turetume 06.23_07.01
Eglučiuku parašė:
Svarbiausia, vandenys nebėga, pati sveikažiūrėk dar ir sustabdys
ir sulauksite liepos
![]()
Man irgi pakolkas sustabde lasaliniu pagalba. Siandien jau 32+5. Plauciukus subrandino tai sake rizikos nebera. Bet aisku norisi isnesioti iki galo😊
Pumpurė parašė:
laikykis! mano subrangino 27 sav... ir va,išpuškuoju jau 35sav. subyret turetume 06.23_07.01![]()
Apšvieskite, kaip brandina tuos plaučiukus? 🤔
Soniaa parašė:
Apšvieskite, kaip brandina tuos plaučiukus? 🤔
į užpakali ampoles leidžia kas 12 val.
cijjurgita parašė:
Man irgi pakolkas sustabde lasaliniu pagalba. Siandien jau 32+5. Plauciukus subrandino tai sake rizikos nebera. Bet aisku norisi isnesioti iki galo😊
Na, Pandoros skrynia jau atidaryta liepinukų
bet, mielos damos! Palaikykit
kai tiek keli mažiukai ir būna pirmieji mohikanai. Nesijunkit dar
Aš tai džiaugiuosi medicinos pažanga. Kai pagalvoji, kiek jau daug pagalbos yra tuoj srity... nu super
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai