alionukas parašė:
O gal cia kas yra is Justiniskiu ar Pasilaiciunes mes tik 2 metus cia gyvename, tau ne lb ka pazistu. Noreciau su kuo nors kartu vezimus stumti, kad butu smagia…
Labu, aš iš pašilaičių, taip pat čia gyvenu 2 metus
alionukas parašė:
O gal cia kas yra is Justiniskiu ar Pasilaiciunes mes tik 2 metus cia gyvename, tau ne lb ka pazistu. Noreciau su kuo nors kartu vezimus stumti, kad butu smagia…
Labu, aš iš pašilaičių, taip pat čia gyvenu 2 metus
AgneHill parašė:
Tu siurbliu robotu įvairių rūšių yra , as jau pora mėnesių neišsirenku , nes kainų amplitude labai laaaaaaabai didele
Mes pirkom Neato is robotshop, giminaiciai is ali express parsisiunte, tai panasiai kaip mes aikcioja kad labai geras daiktas - tai gal nelabai ir esme tas brendas. Svarbu kad kasdien prasiurbtu, buvo kazkada akumas nusedes ir savaite nesiurbta- o vaikeli kaip plaukuota buvo
tai kai kasdien prasiurbia 120 kv, po pilna konteineri plauku surenka kas 2 dienas.
Del daiktu kiekio namie tiesa,kad jei labai labai uzstatyta daiktais - uzstrigs pakampese. Bet siaip jei uzstatymas busto normalus, tai moka jis apsisukti ir neuzstringa.
Mes pries apsispresdami tiesiog pabandem - robotshope susimoki uzstata ir bandai kelias dienas, po to grazini ir jei patiko nusiperki.
Zodziu nepamainomas daiktas
dabar jau yra ir siurbianciu-plaunanciu, is vis geris, ypac rudeni, kai suo ilekia murzinas namo
Audrelija parašė:
Labu, aš iš pašilaičių, taip pat čia gyvenu 2 metus![]()
Kokioje gatveje gyvenate
alionukas parašė:
Kokioje gatveje gyvenate![]()
Medeinos
AgneHill parašė:
Mano britu trumpaplaukis žiauriai seriasi dabar- visur , kur tik eina , palieka savo plaukų ... bet visas tas vargas su jo plaukais atsiperka man vistiek![]()
alionukas parašė:
Kol kas as esu is pasilaiciu, taciau tikimies po gimdymo kraustytis i naujus namus ;)
Audrelija parašė:
Medeinos![]()
Tai visai arti
mes prie Lidlo, Virbeliskiu
Clarabella parašė:
Pas mus mopsas gyvena. Nežinau kas dar gali labiau už juos šertis...![]()
O jergau turejom vargeli mes kazkada
toki
Nidošiukas parašė:
O aš turiu du šuniukus. Ir pliusas, kad nesišeria! 😍
Matosi, kas naudoja nėščiosios pagalvę
Aurelija89 parašė:
Tikrai pliusas, bet aš kiek domėjausi prieš įsigydama labradora, kad jie šeriasi tik porą kartą metuose, galvojau išgyvensiu 😁 maniškė nesišeria gal porą savaičių m…
Jie ir šeriasi tik porą kartų metuose
tik niekas nepaklausia, kiek trunka šėrimasis per tą kartą.. du kart po penkis su puse mėnesio ir nebus melas
105 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai