ausrapet11 parašė:
Jau man baisu darosi. Buvo banga trumpų ir lengvų gimdymų, o dabar taip visom sunkiai ir ilgai viskas vyksta. Kas čia oras, mėnulis veikia????? Gal yra kam nustaty…
Tai jum bus vėl banga lengvų
ausrapet11 parašė:
Jau man baisu darosi. Buvo banga trumpų ir lengvų gimdymų, o dabar taip visom sunkiai ir ilgai viskas vyksta. Kas čia oras, mėnulis veikia????? Gal yra kam nustaty…
Tai jum bus vėl banga lengvų
indodo parašė:
Tai jum bus vėl banga lengvų![]()
Dievui ausin žodį, bo bijau kaip isprotejus 😵
indodo parašė:
Tai jum bus vėl banga lengvų![]()
Norisi, kad visom būtų lengva ir kad nereikėtų skaitant pasisiaususiu ant kūno plaukų glostyti ir guldyti
citiciti parašė:
Dievui ausin žodį, bo bijau kaip isprotejus 😵
Aš tas pats. Baimės pilnos kelnės.
ausrapet11 parašė:
As as i kompanija 08-24
laukiu ir as bangos greitu ir lengvu gimdymu
Vedi parašė:
As as i kompanija 08-24laukiu ir as bangos greitu ir lengvu gimdymu
![]()
Tikėkimės, kad taip ir bus
_Svajone_ parašė:
Sakykit, o jus nepastebit nereguliaraus vaiko kvepavimo miegant? Na su tokiom pertraukelem? Man tai baisoka, nes anksciau gimusi, buvo pajungta prie tu kvepavimo ap…
sunu kai pagimdziau 36 savaiciu tai buvo tu bauginanciu akimirku, nors aparatu nereikejo, bet liepe laikyt ant krutines, tai budavo taip oro uztraukia, nes pamirsdavo kvepuoti, dabar mazoji 37 savaiciu gime, o ir plauciukai buvo brandinti tai kazkaip tokiu dalyku kaip su sunum nera, bet man turbut paciai pasivaidena, kad kartais atrodo per retai kvepuoja ir po to taip giliai ikvepia kaip oro mazai butu
Sveikos, 13 d 21:30 isgimdziau berniuka, 4 kg
gimdymas visiskai nenaturalus jau nuo pat pradziu, kaklas buvo nepasiruoses, dejo tablete, po to nuleido vandenis, saremiai kas minute, tris valandas tokius saremius iskenciau, patikrina- nulis atsidarymo, tada skatinamieji ir be kalbu epiduras, jisai labai atpalaidavo viska, ties 7 cm nueme ji, likau vien tik su skatinamaisiais, ir po keliu valandu atsivere bei pagimdziau. Svarbiausia- klausyt ka sako, kad ir kaip nelogiskai atrodo pvz laikyt kvepavima per saremi stumiant ir pan :Dpraradau daug kraujo, dvi valandas vale gimda po to, lasino lasalines ir vaistus, nes nu nera gerai tie dirbtiniai suzadinimai. Pirmas gimdymas identiskas praktiskai, tai ne visada tie antrieji lengvesni...tik sikart jau buvo indikacija- mazejantys vandenys
gaila, labai norejau patirti ka reiskia naturalus normalus saremiai, kita vertus labai didziuojuos savimi, nes didzioji dauguma tu nezmonisku nenaturaliu saremiu buvo be epiduro
indodo parašė:
Aiste13, kad aš savo atsidarymo net nžn, aną naktį nieko nebuvo, gal ir db nieko nėratai gal dar ir galiu linksmintis
viliuos vėliau gaut epidūrą.
As neimiau epiduro, del tam tikru priezasciu. Gimdykloj 16val “pasibuvau”... gal ten jums spazmas nuo judesio tas saremis taip aukstai uzsokes buvo. As jau ties 40 kai buvo jau man nekazka nekazka. Paskui aisku veliau tai isvis jau Dievus kvieciausi. Bet skaitau kad man nelabai pasiseke
nes labai anksti skaudet pradejo.
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai