Mano draugei kai ji laukėsi irgi sakė kad atsilikinėja, trumpos kojos ir tt, nu bet gimė sveikas berniukas, ir tikrai kojos ne per trumpos... Daugiau pozityvumo, viskas bus ok!
Aš prikirtau kriaušių šiandien, tai manau linksma naktis nusimato
_Svajone_ parašė:
Sakykit, o jus nepastebit nereguliaraus vaiko kvepavimo miegant? Na su tokiom pertraukelem? Man tai baisoka, nes anksciau gimusi, buvo pajungta prie tu kvepavimo ap…
Įgykit baby movement sensor pad, gal įneš ramybės, jei miega atskirai. Bet pamenu ir mane gąsdino dukros kvėpavimas, visoks buvo... jie kol maži, tai ko tik ten nebūna...
indodo parašė:
Rašė tonus man, tai sąrėmukai "gimdymo stiprumo" 😂 tik kad pavieniai... te jų balai kažkokie iki 100, tai man po 150 kala 😂 nusifotkinau aparatą ir schemą, kur stip…
Ir neskauda, kad taip linksmai?
SunMoon parašė:
Ir neskauda, kad taip linksmai?![]()
Nuuu žodžio ištart negaliu tą minutę
indodo parašė:
Nuuu žodžio ištart negaliu tą minutę![]()
Vyro dar nekvieciat?
Kaklelio neziuri?
SunMoon parašė:
Vyro dar nekvieciat?Kaklelio neziuri?
Nu dar laukiu... gal aprims... į lovą įsirangiau. O ką tas vyras
aną naktį irgi buvo netikras aliarmas... ryte išvis nurimo. Bet šįvakar aštresni pojūčiai...
indodo parašė:
Rašė tonus man, tai sąrėmukai "gimdymo stiprumo" 😂 tik kad pavieniai... te jų balai kažkokie iki 100, tai man po 150 kala 😂 nusifotkinau aparatą ir schemą, kur stip…
Paro !
indodo parašė:
Nu dar laukiu... gal aprims... į lovą įsirangiau. O ką tas vyrasaną naktį irgi buvo netikras aliarmas... ryte išvis nurimo. Bet šįvakar aštresni pojūčiai...…
Niu, kankina, mamyte ji cia, po biskuti
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai