Silent parašė:
Visiskai sutinku, kad gydytoja galejo neprofesionaliai ir galbut negraziai pasakyti, bet tokiais atvejais visada dar reikia pasiziureti i save. Jei manete, kad…
Nu Silent aciu, paguodei! Nu dabar laikykites prakomentuotojai!
Silent parašė:
Visiskai sutinku, kad gydytoja galejo neprofesionaliai ir galbut negraziai pasakyti, bet tokiais atvejais visada dar reikia pasiziureti i save. Jei manete, kad…
Nu Silent aciu, paguodei! Nu dabar laikykites prakomentuotojai!
Man kaip tik grazu tos vaikuciu riekutes ir zandai
taip ir norisi "suvalgyti" vaikiuka
O pas tokias gydytojas daugiau neiciau. Mano net pediatre daug apie isvaizda nekomentuoja, pasako viena kita zodi mazybini ir tiek. O kai pas rimtus gydytojus einam tai viska pasiziuri tyliai paklausia o kad vaikiukas storiuliukas nieko nesako nes ne ju reikalas ir ne i grozio konkursa atejom
Linksmosiospedutes parašė:
Gal jusu vaikas ne storas!![]()
Gal ir sakė, kad mėgstantis pavalgyt, sakiau mėgsta mėgsta, bet nesureikšminau tų komentarų, čia juk kūdikis, jie ir yra gražūs, kai storuliukai
Labas rytas Mamukai.
Vakar buvom polikl profilaktiskai pas ortopeda.
Buvot Antakalny? Kelinta valanda? Nes mes kai atejom sako.. nu sitas tai nestoras vaikas, bet pries tai koks storulis vaikas buvo 3iu menesiu.. mes buvom profaktiskai del kreivakaklystes apie 19 val..
As net noreciau, kad mano vaika burbuliuku pavadintu
kiekvienai savaip, gal nuovargis dar kaltas del jautresnio sureagavimo.. man tarkim labai grazu pilnesni kudikiai! Juk jie kudikiai!
pikta butu jei kartotu kaip tavo atveju uzsiciklinus ir tai virstu panasu i izeidinejima.. linkiu daugiau neuzsirauti ant tokiu gydytoju ;) grazus tavo vaikas ir net labai!!!
Labas rytas Mamukai.
Vakar buvom polikl profilaktiskai pas ortopeda.
As pastebejau is visu situ forumu, kad daugeliui medikai arba vaikai nupeneti arba truksta pieno duok misinuka. Nu jiems turbut normalumu nebuna... tiesa, na maniskio pediatrui viskas ok kazkaip. Bet tikrai daugeliui kompetencijos truksta . Nesuprantu kam pasirinkt darba kurio nesugeba atlikt tinkamai.
Sandra-Ga parašė:
Buvot Antakalny? Kelinta valanda? Nes mes kai atejom sako.. nu sitas tai nestoras vaikas, bet pries tai koks storulis vaikas buvo 3iu menesiu.. mes buvom profaktisk…
Jep. Mes buvom 18:24.
Nesuk galvos! Pasakyk kita karta, cia juk tavo vaikas ir turi uz ji pastovet jei jauti, kad yra poreikis. Mano didzioji buvo virs kreives nuo gimimo, bet niekad neleosdavau prie vaiko kazka pasakyt. Ir dabar ji nera ta kudena, bet kazkas bande kazka uzsimint tai labai graziai paaiskinau, kad nuo tokiu komentaru ir gimsta patycios, o jei jos prasideda nuo suaugusiuju tai ko reikalaut is vaiku? Greit uztilo
Sandra-Ga parašė:
Buvot Antakalny? Kelinta valanda? Nes mes kai atejom sako.. nu sitas tai nestoras vaikas, bet pries tai koks storulis vaikas buvo 3iu menesiu.. mes buvom profaktisk…
Nu vadinas tikrai laaabai negraziai gyd. su snekejo.
Aj kaip ten sako - duok durniui kelia ☺️
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai