raimad85 parašė:
Sveikos man jau eina desimta sav.apetitu negaliu skustis nors pries 3metus turejau persileidima 7sav.tai tada apetito net but nebuvo o db valgau viska is eiles, ir …
Apetitas kažkoks milžiniškas, nesuprantu kas darosi...
raimad85 parašė:
Sveikos man jau eina desimta sav.apetitu negaliu skustis nors pries 3metus turejau persileidima 7sav.tai tada apetito net but nebuvo o db valgau viska is eiles, ir …
Apetitas kažkoks milžiniškas, nesuprantu kas darosi...
Puikiausioji parašė:
Man darbe liepė pasirašyti, kad negalima sėdėti... dirbu Eurovaistinėj... kažką skaičiau, bet iki galo nesupratau - jei darbdavys negali suteikti saugių darbo sąlyg…
O gydytoja sake, kad nesaugu dirbti stovima darba?
Puikiausioji parašė:
Man darbe liepė pasirašyti, kad negalima sėdėti... dirbu Eurovaistinėj... kažką skaičiau, bet iki galo nesupratau - jei darbdavys negali suteikti saugių darbo sąlyg…
Juokaujat jus? As dirbu Gintarinej. Nuo siandien nedarbingumas ir ilgam nes jei nestumas rizikingas negalima jokio stovimo darbo! Ir ne tik ir lankstytis ir prekes susideliot o apie klientu nervinima net nekalbu...
Margari_ta parašė:
Suvalgiau vištienos sparniukų su pomidorų salotom ir dar valgyčiau. Apetitas pas mane žvėriškas.![]()
O man nieko kai pykina nlb ir valgoa nebent kas sūriai aštriai
Julitoo parašė:
O gydytoja sake, kad nesaugu dirbti stovima darba?
Gydytoja sakė ateit už mėnesio tik pirmam vizitui. Bet aš ir pati suprantu, kad 9 valandas su viena pertrauka išstovėti negaliu... tai sėdžiu vistiek ir laukiu papeikimo...
Letere parašė:
Juokaujat jus? As dirbu Gintarinej. Nuo siandien nedarbingumas ir ilgam nes jei nestumas rizikingas negalima jokio stovimo darbo! Ir ne tik ir lankstytis ir prekes …
Aš dirbu dvejuose darbuose, vaistinėj tik savaitgalį tai prekių dėliojimo nėra... dėl antro darbo negaliu imt biuletenio, bet va galiu vaistinėj išeit pirmo vaiko priežiūros atostogų jei jau bus bėda tas stovėjimas...
Puikiausioji parašė:
Šiaip įdomu kas gina darbuotoją, nes net DK negina - pertraukų pavalgyt ar į wc nueit kaip ir negaunu, turiu galimybę nueit tik jei klientų nėra... aj tiesa - ir ge…
Aisku, na ir mano stovimas darbas, bet gyd del to nieko nesake
tai jus gyd. pazyma atneskit, kad negalima taip dirbti tai tures atsizvelgti darbdavys
Julitoo parašė:
Aisku, na ir mano stovimas darbas, bet gyd del to nieko nesaketai jus gyd. pazyma atneskit, kad negalima taip dirbti tai tures atsizvelgti darbdavys
![]()
Tai kad dar tik 5 savaitė, o pagal HCG išvis tik 4 savaitė... tiesiog duomiuos iš anksto ?
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai