laume33 parašė:
Dieve kaip baisu pasiskaičius pasidarė... dabar jau ir aš doplerio užsimaniau![]()
Pirkit! Kuo ramiau mamai, tuo geriau! Aš esu ta crazy echoskopų ir doplerių teta
laume33 parašė:
Dieve kaip baisu pasiskaičius pasidarė... dabar jau ir aš doplerio užsimaniau![]()
Pirkit! Kuo ramiau mamai, tuo geriau! Aš esu ta crazy echoskopų ir doplerių teta
Mrs Mama Bear parašė:
Pirkit! Kuo ramiau mamai, tuo geriau! Aš esu ta crazy echoskopų ir doplerių teta![]()
jo aš irgi galėčiau nuo echoskopo aparato 9 mėn nesitraukti
tik dar reikia rasti, bet manau užsiimsiu šiuo klausimu
laume33 parašė:
jo aš irgi galėčiau nuo echoskopo aparato 9 mėn nesitraukti
tik dar reikia rasti, bet manau užsiimsiu šiuo klausimu
Ebay yra fainų ir geros kainos taip pat. Tik žiūrėkit tokį, kuris rodo pulso greitį, bus lengviau atskirt leliaus sirdutę nuo savo ir placentos. Ne visi jie rodo, reik pažiūrėt normaliau
KamGuda parašė:
Reikia pozityvo inešti į grupe juk mes be visu sunkumu, pykinimu, beprotiško nuovargio, esam tokios laimingos ir apdovamotosNežinau ar buvo toks klaus…
pozityvo mums tikrai labai truksta
mano ginekologe sake: svarbiausia nusiteikimas ir nuo sios turi gyventi ramiai, vaikscioti kaip gulbe ir panasiai
as jau ziurineju vezimelius bet pasiskaicius patarimu manau kad galbut pirksiu naudota
o gal ir nauja. tik nezinau ar apsimoka invenstuot i nauja, nes kai kurios mamytes patare pirkti naudota
Letere parašė:
mane irgi domina, nes siuo metu 2menesiams man duotas nedarbingumas ir veliau dar turbut tes 2 menesius. o jums irgi visam nestumui bus duotas nedarbingumas ?
O del kokios priezasties jums nedarbingumas? Nestumas sunkus ar del kazkokios kitos priezasties?
Letere parašė:
pozityvo mums tikrai labai trukstamano ginekologe sake: svarbiausia nusiteikimas ir nuo sios turi gyventi ramiai, vaikscioti kaip gulbe ir panasiai
as jau zi…
Ir aš galvoju gal pirkti naudota, begale vėžimeliu gražiai prižiūrėtu, atrodo kaip nauji... Tik mano drauge pirkdama apsigavo, buvo stabdžiai nudevėti
Tai, kad reikia gerai apžiūrėti, o jeigu siunčia iš kito miesto tai išklausinėti. Aš galvoju apie 3in1, nors kažkodel kai parduoda rašo, jog sportine dalis nenaudota
daugiau nežinau į ka atkreipti demesi, gal kas jau turi patirties
Letere parašė:
pozityvo mums tikrai labai trukstamano ginekologe sake: svarbiausia nusiteikimas ir nuo sios turi gyventi ramiai, vaikscioti kaip gulbe ir panasiai
as jau zi…
Del pinigeliu tai aisku geriau naudota, bet man kaip pirmas babis tai norisi naujo ??
Nusiziurejus toki, bet nzn dar ...
KamGuda parašė:
Reikia pozityvo inešti į grupe juk mes be visu sunkumu, pykinimu, beprotiško nuovargio, esam tokios laimingos ir apdovamotosNežinau ar buvo toks klaus…
As dairausi devetus ir vistik akys krypsta i Mutsy arba Stokke. Ziuresiu kuris variantas papuls geresnis kai jau pirksim, ta ir imsiu
nauju siu vezimu neipirkciau, tai naudotas jei tvarkingas manau nieko blogo
vistiek paskui parduosime
Aggn parašė:
Del pinigeliu tai aisku geriau naudota, bet man kaip pirmas babis tai norisi naujo ??
Laaabai grazus
Kokia kainyte?
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai