Mėtka parašė:
As ir galvoju tokia uzsisakyto kaip klosit ja viena ar ja po apacia ir ant virsaus dar paprasta?
Aš klojau ją, su gumom užsitraukė šonai. Tada užklojau dar paprastą paklodę su guma. 🌝🌿
Mėtka parašė:
As ir galvoju tokia uzsisakyto kaip klosit ja viena ar ja po apacia ir ant virsaus dar paprasta?
Aš klojau ją, su gumom užsitraukė šonai. Tada užklojau dar paprastą paklodę su guma. 🌝🌿
jurgioke parašė:
Aš iš makses nusipirkau su 40%, žinoma grožio ne per daugiausia tokie babyčių naktiniai, bet tiks![]()
šiandien iš maxes tokią pačią tik rožinę nusipirkau
jurgioke parašė:
www.musumazyliai.lt/kudikiu-ir-vaiku-prieziura/pledai-apklotai/13983067-naujas-flokati-pledukas
joo,as parasiau jau
galiuniaaa2007 parašė:
joo,as parasiau jau![]()
Tai as jau praziopsojau
.
Mėtka parašė:
Nezinau net, kol kas pirkau viena, nes neaisku, kiek ten vaikas toj lovytej miegos :))) jeigu pasiteisins, dar viena isigysiu. Galvoju, gal naudot kaip ciuzinio apsauga, o ant virsaus plonyte medvilnine paklode, kuria su lidlo patalais isigijau 😀
buuubke parašė:
As noreciau pernesiot, tada CP butu ☺️
Kodel cp jei pernesiojat? Siaip jei indikaciuu cp nera ir pernesiohat tada skatina.
UgnėMikuč parašė:
Sveikos mamules ❤️
na ir aš pagaliau po susitikimo su musu princese 🙂 sedi sau mazyle ir dar skersai …
Gal dar apsivers - 36+4 dar anksti.. dar yra vietos biski pasivartymui.
galiuniaaa2007 parašė:
gal kas zino kur merino vilnos pleduka nusipirkti iki 30eu?![]()
As is MM pirkau vilnos pleduka. Pameginsiu linka imest - www.musumazyliai.lt/kudikiu-ir-vaiku-prieziura/pledai-apklotai/13392292-nauji-ekologiskos-vilnos-pledukai
jurgioke parašė:
Aš iš makses nusipirkau su 40%, žinoma grožio ne per daugiausia tokie babyčių naktiniai, bet tiks![]()
kam tas grozis,as 2 nusipirkau ir vadinu jas pabaisos
Monė1 parašė:
Tai as jau praziopsojau![]()
.
Ratasa parašė:
Kodel cp jei pernesiojat? Siaip jei indikaciuu cp nera ir pernesiohat tada skatina.
ooo, irgi geruliai kokie
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai