Katt parašė:
Turiu klausimą - ar skalbiate minkštus žaislus ir barškučius? Aš plastmasinius nuvirinu, o va su minkštais nežinau kaip elgtis, o aktualu nes vaikas pradėjo kišt į …
Aš rankom skalbiu visus dar nei vieno nesugadinau 😊
Katt parašė:
Turiu klausimą - ar skalbiate minkštus žaislus ir barškučius? Aš plastmasinius nuvirinu, o va su minkštais nežinau kaip elgtis, o aktualu nes vaikas pradėjo kišt į …
Aš rankom skalbiu visus dar nei vieno nesugadinau 😊
Katt parašė:
Aš tiesą sakant galvojau, kad vyras daugiau laiko praleis su vaikunieko nesakau, išleidžia mane ir į parduotuves ir šiaip kur kai reikia, pabūna su vaiku kol va…
maniskiui fantazijos tikrai netruksta priziurint vaika
jis ji nusinesa i virtuve ir duoda uostyti ivairiu maisto produktu
ir jam tikrai patinka
suzinojau, kad mano vaikas jau ir banano laizes, ir slizika ciulpes, ir lasinio ragaves
sakiau reikes kokia stebejimo kamera isitaisyti
ir snd, isejau iki parduotuves ir va, pilnas telefas foto

galiuniaaa2007 parašė:
aciu mamos, jauciu reik pirkt, gaila tik,kad porai men. jis mums bus...
Aš visiškai naują per MM vos už 40€ pirkau, o vėliau parduosiu nes dėvėti apie 30€ kainuoja
Aš iš šios narės pirkau, dar padarė nuolaidą ir pigiau pardavė
https://www.musumazyliai.lt/apranga-mergaitems/kombinezonai/14126290-naujas-columbia-kombinezonas
Slapuke 1 parašė:
Merginos gal ka naujo patarsit jau ta sloga da....![]()
kosmaras kazkoks nieks nepadeda nei juros vanduo nei vibrocil uzsikysus pykta kai velniukas :…
Tai gal ne sloga o per sausas oras namuose? Ar po čiužinuku ką pakišot kad miegotų ne tiesiai?
Mėtka parašė:
Nuo kada pagalvyte galima det? Gal kokia turit rekomenduot?![]()
Iki metukų nereikia, jei čia apie miegojimo pagalvę klausei ;)
O aš nusipirkau tresspas kombinezoną, su nuolaida už naują mokejau 30eur. Labai patenkinta esu, nestoras, bet labai šiltas,mažoji jaučiasi patogiai jame,niekad nebuna perkaitusi, kai ištraukiu iš vežimo.
https://www.trespass.com/row/amcotte-babies-snowsuit
Dovu parašė:
Iki metukų nereikia, jei čia apie miegojimo pagalvę klausei ;)
Aha apie miegojimo.
Dovu, kiek pamenu tu lyg rasei, kad turejot ar turit yappy kids play lovyte?
Blemba mes pirkom is baby city su 20 proc nuolaida. Aisku ja rinko vyras kol as dar ligoninej buvau kokia 10.22 ir ten zodziu baisuokle lovyte issipakavo, ratukas nesisuko visa kazkokia belekokia. Pasuko i baby city pakele cionga pakeite. Pradejo kita rinkt vos normalesne buvo, bet as pati paskui maciau kazkokia buvo visa purvina nors spalva jos balta, dulkina. Tie ratukai apibraizyti, kai kur ir pabraukyta. Blemba nebuvo kur detis priemem tokia kokia yra, aisku nauja lovyte reikejo pasveist gerai, pasivalyt. Priemem, nes nebebuvo kada keist ir nebuvo kur guldyt parsivezus vaika is gimdymo namu. Ok stovi ta lovyte bet kai pamatau apibraizymus pradeda man virt kraujas. Kaip jusu atveju buvo? Viskas ok? As vis dar noriu jiem issakyt savo nuomone apie ja, bet ju nurodytu tel vis rodo uzemima..negaliu pasiekt, tegu akis prasikrapsto ka pardavineja juk ne deveta o nauja daikta pirkau..
BeShi parašė:
Tai gal ne sloga o per sausas oras namuose? Ar po čiužinuku ką pakišot kad miegotų ne tiesiai?
Sloga dar ir kokia zaliai eina
naminukas32 parašė:
taip, sitas geras, ir kaip kazkuri mamyte rase biodermos geri kremukai. jei matysit, kad kazkuris nepadeda, tada bandykit kita. tikrai issirinksit![]()
Dėkui, tik va keista nebuvo jokių bėrimų, neskaitant tik gimus nuo kažkokio aliejaus kuriuo ištepė seselė. Staiga paberė žandukus ir pilvuką, nors tą mišinuką valgo jau menėsį. Va kaip atrodo,čia alerginis tikriausiai?

7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai