Mėtka parašė:
Kas water wipes naudojat eurovaistinej db jos po 3 eur gal kam pravers![]()
Patikslinkite - vienas pokelis ar pakuotė iš kelių pokelių? Ir kiek servetėlių pokelyje?
Mėtka parašė:
Kas water wipes naudojat eurovaistinej db jos po 3 eur gal kam pravers![]()
Patikslinkite - vienas pokelis ar pakuotė iš kelių pokelių? Ir kiek servetėlių pokelyje?
NikoletaMarkusAdomėlis parašė:
Vienas pakelis, pakely 60 servetėlių ;)
Dovu parašė:
Aš manau, kad japoniškos visos yra daugiau mažiau kokybiškos, mano sūnus su Goo.n užaugo, dabar mažajai naudojam, jos labai plonos ir visiškai bekvapės. Iš kobi.lt …
Geras, kad galima pabandyt Goon reikes pabandyt. As pampers dovanotus turiu 2pak net nenoriu naudot😂
Mone as dvieju rusiu naudojau tai abi kokybiskos buvo, patenkinta labai. Naturals gal storesnes, bet ir fainos del papildomos kisenes kakis neisbega 😂
Yvette parašė:
👍as pigu.lt visada jas perku - ekonomine pakuote, tai 4 vnt. 11,99€.
Na matai maniske tuoj jau nebetilps
Dovu parašė:
Vienas pakelis, pakely 60 servetėlių ;)
Be žodžiu ... nu nieko sau... Gal Jūs čia kokias firmines, geresnes naudojat? Pirkau praeitą kartą kaip minėjau tas ne firmines Babydream -4/80 už 5 e , o vyras 4/80 su akcija taip pat už 5 e Hipp servetelių pakuotę nupirko. Tai man tos be firmos net geresnes. Nu ir kainos... lt tikrai vaiką brangiau išlaikyt gaunasi...
NikoletaMarkusAdomėlis parašė:
Be žodžiu ... nu nieko sau... Gal Jūs čia kokias firmines, geresnes naudojat? Pirkau praeitą kartą kaip minėjau tas ne firmines Babydream -4/80 už 5 e , o vyras 4/8…
tai cia gan pigiai 4 pakeliai po 80 vnt. ir tik 5eurai. as perku (norvegijoje) natusan 4pak. po 54vnt. apie 8 eurai gaunasi. nzn ar ju Lt yra pirkti. yra ir dar pigesniu, kur tiek pat uz 4 eurus galima nupirkti, bet abejoju del kokybes.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2018-m-spalio-maziukai-8