Margasis drugelis parašė:
Kada čia echo darytas? 10.02 ar aš ne taip įžiūriu?
Taigi as ir rasiau, kad as keliau pati pirmoji savo foto. Taip, daryta spalio 2d.
Kada čia echo darytas? 10.02 ar aš ne taip įžiūriu?
Taigi as ir rasiau, kad as keliau pati pirmoji savo foto. Taip, daryta spalio 2d.
Tibia parašė:
Tikrai taip, man kasdien maudzia. Kartais stipriau kartais ne taip stipriai
kaip pries mm?
Gerabloga parašė:
Moterys, baikit jus cia rietis !!! Lygioj vietoj problema radot ir draskotes ! Nesuprantu koks smagumas kazkam taip inirtingai irodineti savo tiesas. Kiekviena atsa…
hormonai veikia ?
Iinutia parašė:
Aha, as jau sulaukiau skambucio is kitos pamainos kolegiu pries kokia valanda. Sake ju eina kalbos, kad laukiuosi![]()
. Kilo itarimas, kam meciau rukima :oh…
Pazistama ? sakyciau susisporinau su kazkuo,kad nerukysiu iki nauju metu pvz ☺
MildaMik parašė:
Aš mačiau per "mamyčių kluba" kad dabar yra klinikų kur nereikia nė vandenų mėgino iš kraujo tyrimo viską nustato. Dar ir lytį gali pasakyti labai ankstyvame nėštum…
man 12sav tiksliai pasake kas jau bus
Iinutia parašė:
Faina
aš ir žiūriu, kad labai mažiuliukas žirniukas
ssonataa parašė:
kaip pries mm?
Ka turesit jei nepaslaptis?
O sakykit kurios ėjot į polikliniką, ( na ne privačiai), jei yra tokių. kiek laiko buvo kai jums pirmą skaną darė?
Aš vakar buvau, buvo 6 sav.
edituleg parašė:
Merginos man buvo rusvų, rausvų išskyrų šidk tiek... išsigandau, bet vakare pagulėjau ir nebesirodo. Ir tų išskyrų nedaug buvo pastebtjau tik ant tualetinio popieri…
Vietoj jūsų pasidaryciau progesterono tyrimą, kaip jo trugsta būna bradeda teplioti, jei bus trūkumas parvartosit ir viskas susitvarkys
edituleg parašė:
Merginos man buvo rusvų, rausvų išskyrų šidk tiek... išsigandau, bet vakare pagulėjau ir nebesirodo. Ir tų išskyrų nedaug buvo pastebtjau tik ant tualetinio popieri…
Man taip buvo, vaziuokit pasitikrinti. Nes man baigesi P
Braskee24 parašė:
Sveikutes??, ar geriat kokius nors vitaminus šiuo metu?![]()
Tik folio rugsti ir vit C
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai