Giedra diena parašė:
Jei tai vandenys, vaistinej yra spec testukai tam nustatyti, ale toks iklotelis...pabandykit![]()
Nebera jau, bent jau Kaune isimta is prekybos. Nebent yra toks testas, bet kainuoja 30€ tai nemanau ar verta tokiu pinigu
Giedra diena parašė:
Jei tai vandenys, vaistinej yra spec testukai tam nustatyti, ale toks iklotelis...pabandykit![]()
Nebera jau, bent jau Kaune isimta is prekybos. Nebent yra toks testas, bet kainuoja 30€ tai nemanau ar verta tokiu pinigu
spaanguole parašė:
O tai ka jis matuoja?![]()
Gali tiesiog pasitikrinti ar tai vandenys, ar siaip isskyros...nieko nematuoja
Gabijač parašė:
Nebera jau, bent jau Kaune isimta is prekybos. Nebent yra toks testas, bet kainuoja 30€ tai nemanau ar verta tokiu pinigu![]()
Aaa, as pries 4metus pirkus esu, pasitikrinimui...galbut ir nebera, sorry
dorotte parašė:
VIdurių "sukimas" vienas iš pasiruošimų gimdymui :D. Man kaip taisyklė, pusdienį prieš gimdymą paleisdavo vidurius. Organizmas išsivalydavo ir rami važiuodavau gimd…
Aš šiandien nuo pat ryto viduriuoju jau kelintą kartą. . ar tai gali but kad gimdymas tuoj? Plius dar pykina ir vemiu. Gal nuo maisto kokio..?
Mano vardass parašė:
Aš šiandien nuo pat ryto viduriuoju jau kelintą kartą. . ar tai gali but kad gimdymas tuoj? Plius dar pykina ir vemiu. Gal nuo maisto kokio..?
Gali buti, kad neuzilgo
kiek girdejau, tai vienas is pozymiu, kad organizmas pradeda valytis pries gimdyma
Mano vardass parašė:
Visai gali buti, bet gal su gyd pasikonsultuokites del vemimo, nors zinau kad tokia israiska moterim gimdymas prasideda
Sviesioji_86 parašė:
Gali buti, kad neuzilgokiek girdejau, tai vienas is pozymiu, kad organizmas pradeda valytis pries gimdyma
![]()
Na žiuresim. Nes savijauta tikrai nekokia ?
auč. parašė:
Man su pirmagimiu paleido vidurius,ir tik isejus is tualeto nubego vandenys![]()
Bet man dar pykinimas, vemimas. Lyg nuo maisto būtų
net nežinau ka galvot.
Mano vardass parašė:
Bet man dar pykinimas, vemimas. Lyg nuo maisto būtųnet nežinau ka galvot.
Sako kai gimdos kaklelis verias pykina, as vemiau kaip katinas ? Bet gal siaip ko uzvalget
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai