Stinna parašė:
Tai gali ir sushi valgyt ramiai?
Aš dievinu sushi, gydytoja neuždraudė, tai retkarčiais pasilepinu
Stinna parašė:
Tai gali ir sushi valgyt ramiai?
Aš dievinu sushi, gydytoja neuždraudė, tai retkarčiais pasilepinu
M4nte parašė:
Jei ne paslaptis, kiek jau svorio priaugote? :)</blockquotePer visa laikotarpi priaugau 7 kg, man atrode, kad tai nera daug, bet gydytoja sako kad daugoka.
Harika parašė:
Aš per toki pat laikotarpį irgi 8 kg+, bet gydytoja sako kad norm.
raimushea parašė:
Aš per toki pat laikotarpį irgi 8 kg+, bet gydytoja sako kad norm.
Gal jus auksta, todel tas svoris ir normalus, mano ugis tik 155, tai sake daugoka.
Harika parašė:
Gal jus auksta, todel tas svoris ir normalus, mano ugis tik 155, tai sake daugoka.
Gali būt
Sveikos, o jums magni gydytojas paskiria ar jus savarankiškai to magnio nusiperkat? Traukia kojos ir ranku raumenis naktimis, sako magnio reikia gerti, bet ar galima ji gerti nepasidarius tyrimų ar tikrai jo trūksta? Pas gydytoja tik 18 d. Anksciau negaliu pakliuti. Ačiū
Harika parašė:
Man gyditoja sake, kad svoris auga del padidejusio gliukozes kiekio ir jeigu viskas butu gerai, tai normaliai maitinantis svoris neturetu taip augti.
Butent ?
Inax parašė:
Sveikos, o jums magni gydytojas paskiria ar jus savarankiškai to magnio nusiperkat? Traukia kojos ir ranku raumenis naktimis, sako magnio reikia gerti, bet ar galim…
Nuo 18sav geriu del gimdos susitraukinejimu. Niekas nedare magnio tyrimo, iskart skyre. Geriu diasporal miltukais. Jei magnio Jums butu per daug organizme iskart pajustumet ? perteklini magni organizmas pasalina suviduriavus... Tai man kai buvo paskirta susitraukimama mazinti tai du miltukai buvo per daug, vienas per mazai. Bet liepe savaite gerti po du. Tai tualetas buvo mano draugas? o kai dabar profilaktiskai po viena geriu, tai nieko.
1 testuotojų vertinimai
8 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai