L
džiaugsmiukas parašė:
Už gegužės 31d birželį, o šiaip kas mėnesį už praėjusį mėnesį mokama. Tai už pilną birželio mėn gausite liepą![]()
Logiška 😊 jau geriau ir už tas 126 D mokėtų tik kas menesi
L
džiaugsmiukas parašė:
Už gegužės 31d birželį, o šiaip kas mėnesį už praėjusį mėnesį mokama. Tai už pilną birželio mėn gausite liepą![]()
Logiška 😊 jau geriau ir už tas 126 D mokėtų tik kas menesi
džiaugsmiukas parašė:
O man iseina vpa nuo birzelio 11,tai tik liepos pabaigoj nusimato??
Slaptai220 parašė:
O kada galima pildyti prašymą jau dėl vpa jeigu dekretiniu pabaiga birželio 5d?
Kaip ir nuo birželio 6d jums jau prasideda vpa 😉 tik darbe turi „apiforminti” jus ir nusiųsti duomenis Sodrai, nežinau kaip pas jus darbe ar reikia pačiai atvykti parašyti vpa prašymą, ar ne, kitur sutvarko buhalterės viską, o tada kreipiatės į Sodrą dėl tos išmokos, žiūrint kiek metų auginsit vaikelį.
Mazylesmama parašė:
O man iseina vpa nuo birzelio 11,tai tik liepos pabaigoj nusimato??
Už birželio likutį kiek ten apskaičiavus jums išeis nuo birželio 11 iki 30 dienos, ją gausit liepą, o už liepos mėnesį jau pilną išmoką gausit rugpjūtį.
Shine_ parašė:
Vasarą pliusas,kad lelius gali visa diena buti lauke jeigu yra nuosavas kiemas,o jeigu ne tai visada smagu iseiti is namu pasizmonetibet del karsciu....as pati …
Mes turime kiemą, bet kad net pavėsyje taip karšta. Jau rengiu tik bodziuka ilgom rankovėm ir kojines, apkloju merliuku sulankstytu keliais sluoksniais. Net be kepures
Bet šiandien buvau renginyje kur daugiau mamu su vežimais buvo - tai aš nelabai puiki mama pasijaučiau - vaikas plonai aprengtas, be kepurės.. nesuprantu, kitos aprengusios su kelnytem, uždėtas vežimo uždangalas ant kojų ir dar skaros uzristos ant vežimėlio priekio, kad leliukui nepustu...
Nesuprantu, ar aš nemoku rengti, ar tos kitos mamos persistenge..
Liova parašė:
Mes turime kiemą, bet kad net pavėsyje taip karšta. Jau rengiu tik bodziuka ilgom rankovėm ir kojines, apkloju merliuku sulankstytu keliais sluoksniais. Net be kep…
Skara uzrisus ant vezimelio priekio, vaikui vezime kaip siltnamy reikia jaustis...
Liova parašė:
Mes turime kiemą, bet kad net pavėsyje taip karšta. Jau rengiu tik bodziuka ilgom rankovėm ir kojines, apkloju merliuku sulankstytu keliais sluoksniais. Net be kep…

Liova parašė:
As bodi ilbgom rankovem. Kelnytes nuemiau. Kepuryte irgi mintis buvo.
Labiau bijau,kad perkais. Ne susals.
Mazylesmama parašė:
va musu apranga, plius kepuryte. Ir dekutis on/off stilium labai plonas
Mūsų papkis toks pats, man atrodo ir dekutis, baltas, megztas su skylutėm 🧐🙂
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai