.Lėlytė. parašė:
Aš tai bijau trumpom rankovėm, Klp vėjas pastoviai, apgaulinga lb....prie gyd kab eilės net![]()
As irgi is Klaipedos, bet oer tokius karscius lopsy to vejo net nesijauciA
.Lėlytė. parašė:
Aš tai bijau trumpom rankovėm, Klp vėjas pastoviai, apgaulinga lb....prie gyd kab eilės net![]()
As irgi is Klaipedos, bet oer tokius karscius lopsy to vejo net nesijauciA
BNeringa parašė:
Tai kaip rengiat mazylius i lauka? Kelnytes ir bodziukas? Ar geriau kelnytes trumpom rankovem bodis ir bliuskute?
Aš dabar kaime,tai vėjukas yra tai rengiau taip: kelnytes,bodziukas,svarkelis plonas,kepure ir kojnytes
SimonaSi parašė:
As irgi is Klaipedos, bet oer tokius karscius lopsy to vejo net nesijauciA![]()
As irgi tik romperi ir kojines uzdejus, lopsy tikrai vejo ner, o karsta be proto - po miego isvis susiles buvo, nors pavesy stovi vezimas
March parašė:
As irgi tik romperi ir kojines uzdejus, lopsy tikrai vejo ner, o karsta be proto - po miego isvis susiles buvo, nors pavesy stovi vezimas![]()
As vakar kai savaji is lopsio traukiau, tai nugaryte beveik slapia buvo. Tai jei dar buciau uzmovus plonus marskinukus ar kt.
Kad ir mazi jie, bet lauke vakar ir snd po 28 laipsnius
Shine_ parašė:
Aš dabar kaime,tai vėjukas yra tai rengiau taip: kelnytes,bodziukas,svarkelis plonas,kepure ir kojnytes![]()
As ir taip rengiu, vejas pas mus. Neseniai atsikele, tai nesusiles, viskas ok ir nemazai ismiegojo lauke 😊
Shine_ parašė:
I kuri priemima Kaune geriausia vaziuoti su kudikiu? 😔
Kas nutiko
MildaDac parašė:
Maniškė dienos metu miega prastai paskutinėm dienomvakar per visą dieną vos 3-4 valandas, tai vakare buvo pikta kaip širšė.. kol laikai ant rankų - miega, t…
Aš buvau jau, gimdziau 04.06 d. Viskas sugijo, sakė jau esu sveika. Proto ribose galiu gyventi ankstesnį visavertį gyvenimą
Tad kol buvau pas gine, mama aplink su vežimuku sukiojiosi
Tik vat irgi kaip ir kitoms, mažylis prastai miega net ir lauke
O dabar pamatavau, dar ir temperatūros turi. Spėju, kažkur perkaito, o po to perpute kai tokie orai..
Ant rankų miega, kitur ne..
Man mistika, o kaip jus įdedat paracetamolio žvakutes?
Aš kai dejau, kaip šovė ruda patranka, visą mane aptaske
Antras bandymas vėl nesėkmingas - vis išstumia, kol galiausiai žvakutė aptirpo ir issiterliojau visus pirštus, bet nieko neidejau
Tai kartu su mažyliu nuverkem tirada, dabar migdau ant rankų
.Lėlytė. parašė:
Kas nutiko![]()
Baisiausias kakio guzas...ji niekaip pati neisstenes. Jau su rekimais steni 😔😔 geriau nieko pati nedarysiu,nenoriu kazko blogiau pridaryt 😔
Shine_ parašė:
Baisiausias kakio guzas...ji niekaip pati neisstenes. Jau su rekimais steni 😔😔 geriau nieko pati nedarysiu,nenoriu kazko blogiau pridaryt 😔
Na taip, geriau medikai..🙄 mums žadėjo dvi d po gimimo daryt kažkokią procedūrą, nes nepakakojo, bet pamankštino ir iškakino mekonijų, paskui viskas susitvarkė...sveikatėlės leliukui
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai