rudagazele parašė:
Turbūt kiek gydytojų, tiek nuomonių. Mums per dvejus kursus sakė, kad nereikia jokių prausiklių pradžioje, jeigu su oda viskas ok.
Tai faktas🙂
rudagazele parašė:
Turbūt kiek gydytojų, tiek nuomonių. Mums per dvejus kursus sakė, kad nereikia jokių prausiklių pradžioje, jeigu su oda viskas ok.
Tai faktas🙂
egls parašė:
Gydytoja sakė prausiklis yra reikalingas,ko reikėtų vengti tai šampūnu ir putų. Aliejai taip pat nerekomenduotini.
As ilgai prausiau tik du vandenuku. Kam ta chemija kudikiams
Sebamed muiliuką siūlo visos, bet ne pirmom dienom tikrai....aš tai db galvoju, berniukam užpakalį su pataisų milteliais patapšnodavau , nebuvo jokių paraudimų, db galvoju kažin ar mergaitei tiks, fiziologija kitokia, pateks dar ne ten, nors tik vos vos uždėdavau tų miltukų
.Lėlytė. parašė:
Sebamed muiliuką siūlo visos, bet ne pirmom dienom tikrai....aš tai db galvoju, berniukam užpakalį su pataisų milteliais patapšnodavau , nebuvo jokių paraudimų, db …
Tai pirmomis dienomis ir nenaudosiu, šiaip įdomu kokie prausikliai pasiteisine🙂 o kaip priziuredavot bambute? Virintu vandeniu ar naudodavot dar kažką?
Tik praleisk savaitgalį be interneto ir 100 komentarų
Man irgi išskyrų labai padaugėjo. Ir šiaip dėl visa ko mažą įklotuką reikėdavo dėtis, o dabar dar ir keisti dienos metus metu reikia
Na, šiandien vėliau eisiu pas gine paskutiniam vizitui - streptokoko tyrimui, echo tai paklausinėsiu dėl išskyrų. Pilvas ir man kietėja ypač vakarais. Skausmai kažkiek kankina, bet kolkas manau, kad tiesiog nugarą skauda dėl pasikeitusio svorio ir jo centro. Tik įdomiai naktį jei netinkamai kažkaip susikreipiu arba vienje arba kitoje pilvo pusėje (priklausomai nuo to, ant kurio šono guliu), duriantis ir labai intensyvus skausmas. Pakeičiu padėtį, po kelių minučių atleidžia. Jei būtų sąrėmiai tikrai padėties pakeitus neatleistų, tad manau raiščiai. Egls, arbatos dar negerkite, nebent jums kmynų arbata labai skanu
Kol nepasišalino placenta, pieno fabrikėlis nepradės kurtis, nes būtent placenta gamina progesteroną, kuris kolkas ir stabdo pieno gamybą. Ne pati sugalvojau, Vitkausko knygoje apie tai daug rašo ;)
2012 metais pirmąjį savo gimdžiau, tai mums liepė bambutę valyti su spiritu. Išrašė receptą spiritui nusipirkti ir valėme su suvilgytu vatos gabalėliu, kol bambutė nukrito.
Vakar pagaliau susidėjau krepšį į ligoninę. Pagrinde pampersai ir įklotai visokie. Jūs imsit kitus drabužius grįžimui namo?
.Lėlytė. parašė:
aš tai db galvoju, berniukam užpakalį su pataisų milteliais patapšnodavau , nebuvo jokių paraudimų, db galvoju kažin ar mergaitei tiks, fiziologija kitokia, pateks …
Aš ir su mergaite savo naudodavau ar pudrą, ar sporas užpakaliukui, viskas gerai buvo
nėra tikrai ko bijoti.
O kalbant apie bambytę tai ir aš su virintu vandenuku tik pravalydavau, gražiai viskas gijo, bet jeigu pradėtų rausti, negytų ar dar kas, manau vandenukas jau nelabai padėtų, tiesiog reikia stebėti.
Mes su odele šiek tiek turėjom bėdelių, tai mums emolientus rekomenduodavo naudoti, tiesiog į vandenį iškart įpilti šiek tiek Emolium priemonės ir taip apiprausti, bet papildomai vaiką muiluoti tikrai nereikia, bent jau pirmom savaitėm. O padkui vėliau jau naudodavau Mixa prausiklį vaikučiams su aliejuku sudėtyje, bet irgi ne ant odos, o į vandenį įmaišydama.
MildaDac parašė:
Pagrinde pampersai ir įklotai visokie. Jūs imsit kitus drabužius grįžimui namo?![]()
Tai tie įklotai, paklotukai, pampersai ir užima daugiausiai vietos
O rūbus parvažiuoti aš galvoju atskirą tašytę susidėti ir sau, ir vaikui, vistiek taip greitai neišrašys iš ligoninės, su pirmąją 5 dienas pralaikė
dar ne vieną kartą suvažinės vyras namo ir į ligoninę, tai suruošiu jam kad tik paimti ir viskas, nes rūbeliai irgi užims vietos, šiltesnis kombinzoniukas, apatiniai rūbeliai, pledukas užkloti jei šalčiau bus, mano priešnėštuminiai rūbai.
skorpioniuke321 parašė:
Tai tie įklotai, paklotukai, pampersai ir užima daugiausiai vietos![]()
O rūbus parvažiuoti aš galvoju atskirą tašytę susidėti ir sau, ir vaikui, vistiek …
Aš su pirmu pragulėjau beveik savaitę - 6 dienas, kadangi labai svoris nukrito, laikė, kol pavyko atsiauginti su MP. Dabar daugiau domiuosi maitinimu, tikiuosi užteks 3-4 dienų. Ir tikiuosi, kad pavyks gauti VGN geresnę palatą - tik atvažiavus reikės sakyti, kad rašytų į eilę.
Kažin ar grįžtant jau būtų įmonoma tilpti į didesnius priešneštuminius džinsus aukštu liemeniu?
Kaip pasiiiilgau kelnių be sterblės, negaliu net apsakyt
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai