egls parašė:
Man norėtųsi 3 vaikų, bet taip sunku būtų finansiskai. 😵
Na yra ir nuolaidu... Maitininui, darzeliui, vaiko pinigai didesni.. Gereja situacija tikrai
egls parašė:
Man norėtųsi 3 vaikų, bet taip sunku būtų finansiskai. 😵
Na yra ir nuolaidu... Maitininui, darzeliui, vaiko pinigai didesni.. Gereja situacija tikrai
Reemigrante parašė:
Na yra ir nuolaidu... Maitininui, darzeliui, vaiko pinigai didesni.. Gereja situacija tikrai![]()
Na taip, bet nesinori būti priklausomam nuo visokių valstybiniu nuolaidų, jos vienais metais būna,kitais gali nebūti. Šiaip vaikui reikia labai daug visko,ypač kai vyresni vaikai. Nesinori ir savęs pamirsti.🙄
JurateMart parašė:
Merginos gal kuri susidūrusi buvo su panašia situacija. Šiandien 41 savaitę. Visa savaitę galva skauda begalo. Spaudimas geras kraujo tyrimai geri niekas nepadeda. …
Man prieš gimdymą visą sav.taip pat labai skaudėjo, galvojau, kad migrena prasidėjo ar kažkas pan. Spaudimas buvo geras taip pat. Man liepe gert daug vandens (min 2-2,5 litro) ir paracetamolio tablete. Daugiau jokiu vaistu.
Ir man prieš gimdymą kokią savaitę plyšo galva, nesupratau nuo ko..
Aš kai su šiuo antru nėščia buvau juokdavausi, kad dar mergytės norėsiu. Bet vyras sako gal jau užteks. Ir aš dabar galvoju kad užteks, norėtųsi dar ir sau pagyvent, o ir amžius toks nebe visai jaunuoliškas. Bet nespjaunu, praeis pora metų, ypač jei mažylis paprastesnis bus, nes pirmagimis tai sudėtingo charakterio..
indre.di parašė:
Man prieš gimdymą visą sav.taip pat labai skaudėjo, galvojau, kad migrena prasidėjo ar kažkas pan. Spaudimas buvo geras taip pat. Man liepe gert daug vandens (min 2…
Ne paracetamolis nepadeda. NA tikiuosi damute tuoj krapstysis ir praeis tas skausmas 😊
taniuska6926 parašė:
Sveikos mamytes kurios jau supuojate leliukus kiek jusu maziukai suvalgo nes prisitraukiu vos vos is dvieju krutu 120 suvalgo ir uz valandos vel nori valgyti o krut…
pabandykit medelos spenelių kremą. naudojau po kiekvieno maitinimo, man tikrai padejo!
Shine_ parašė:
Kaip jūsų mažyliai kai taip karšta? 😣 mano jeigu neužmiega tai klykia...ir pavalgius ir švari...ryte buvom pasivaikščiot palei miškelį,tai išmiegojo viskas ok,dabar…
tai per toki ora, deciau trumpom bodziuka, sliauztinuka plona ir pleduku plonu apklociau. Pirstiniu ir kojiniu storu nedeciau.
Mamos ka duodate nuo diegliuku? Mano viena labqi daug verkia, suprantu kad skauda, bandziau duot vibrucol zvakutes, nelabai padeda, gal Paracetamolio zvakutes bandyt, vaistinej sake jos geriau skausma nuima. Ar Jus jas naųdijat?Espumizanas nepadeda, pirkau ir tuos juodus lasus, tie irgi ne kazka
Gal kuriu leliukai jau didesni gali patarti. Kaip ir reikia tiketis antroj paroj jau kruttys kaip bulka. Sunus diena miega neina prikelt. Prikeliu bandau zindyt visaip budinu kad tik zystu. Buna tik 10 min zindo ir miega ir daryk ka nori jam. Buna zindo matau kad tikrai geria piena. Bet krutine kaip kieta taip kieta. Kaip manot gal nutraukt pientraukiu kazkiek? Bijau kad poto daugiau neprigamintu. Ar dar palaukt rytojaus..bijau kad prades guzuotis.. saldau po zindymo. Bet jos kaip akmuo net po zindymo
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai