egls parašė:
Sveikos, jau turime savo lėlytę,kuri gimė ši rytą 9.30 val. Buvo labai sunkus gimdymas, sunku net prisiminti. Bet aišku jau viskas ir pamirsta,kai šalia toks aukso …
Didžiausi sveikinimai ramiu nakteliu
egls parašė:
Sveikos, jau turime savo lėlytę,kuri gimė ši rytą 9.30 val. Buvo labai sunkus gimdymas, sunku net prisiminti. Bet aišku jau viskas ir pamirsta,kai šalia toks aukso …
Didžiausi sveikinimai ramiu nakteliu
egls parašė:
Ne, neskatino. 12 val nakties buvo sąrėmiai tokie,kad negalėjau pakelti skausmo. Iki pusę 5 kentėjau ir pervargau. Patikrino buvo tik 4 cm kaklelis. Tai 5 val sulei…
Tai jus vieną palikdavo? 😳 nu, bet db gerai Jums, o mums dar laukt zuikių savo, kai kuriom ,tai tikrai zuikių, tame tarpe ir man 😂
egls parašė:
Sveikinimai
egls parašė:
Sveikinimai!! Kad ir kaip sunkiai, svarbu kad nereikėjo užbaigti extra cp. Tokia graži diena gimti
.Lėlytė. parašė:
Tai jus vieną palikdavo? 😳 nu, bet db gerai Jums, o mums dar laukt zuikių savo, kai kuriom ,tai tikrai zuikių, tame tarpe ir man 😂
Kai atvarai i gimdykla ir nesiguli iskart i gimdymo lova, tai palieka su saremiais, karts nuo karto ateina patikrint. Ir labai gerai, kad palieka, as nenorejau, kad kazkas dar butu salia, apart vyro
.Lėlytė. parašė:
Palikdavo, bet visada vyras buvo šalia. Šiaip esu labai dėkinga ir patenkinta vgn gydytojams. Nerealus žmonės!!
egls parašė:
Sveikos, jau turime savo lėlytę,kuri gimė ši rytą 9.30 val. Buvo labai sunkus gimdymas
Valio! Sveikinimai didžiausi abiems, aukit sveikutės!
egls parašė:
Palikdavo, bet visada vyras buvo šalia. Šiaip esu labai dėkinga ir patenkinta vgn gydytojams. Nerealus žmonės!!
Kaip dabar padėtis su privačiomis palatomis po gimdymo? Aš jau irgi lauuukiu nesulaukiu kada susitiksiu su savo dukryte ;)
egls parašė:
Sveikinimai😊🎉🌸 sveikateles jums!
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai