kumce parašė:
Pagal echo buvo balandzio 3d, pagal mm 5d. Tai va, as galvojau, kad nedavaiksciosiu, jau nuo kovo vidurio pilvas spazmuodavo daznai.
Na matyt mažiukai geriau žino kada reikia pasirodyti
laikykitės ir sėkmės ;)
kumce parašė:
Pagal echo buvo balandzio 3d, pagal mm 5d. Tai va, as galvojau, kad nedavaiksciosiu, jau nuo kovo vidurio pilvas spazmuodavo daznai.
Na matyt mažiukai geriau žino kada reikia pasirodyti
laikykitės ir sėkmės ;)
megexx0 parašė:
Sveikos, noreciau jusu patarimo, gal kuriai taip yra buve.. Man dabar 39+4, pirmas nestumas tad nezinau cia taip turi but ar ne.. nakti pradejo mausti juosmeni, ir …
Nuvažiuokit, neišmes juk Jūsų pro duris..man irgi yra, bet praeina, skausmą apibūdinčiau kaip ne deginantį, bet plėšantį kaulus......
AnaPaula parašė:
Pas manęs 4 vaikas ir aš irgi vis dar laukiu. Kas keisčiausia pirma ir antra vaiką pagimdžiau 38 savaičių. 3 vaiką pernesiojau 10d. O dabar idomu kas bus, terminas …
O man tie paruosiamieji kas diena, tik kartais pradeda skaudet, o kartais susitraukineja be jokio skausmo 🙄
MildaDac parašė:
Na matyt mažiukai geriau žino kada reikia pasirodytilaikykitės ir sėkmės ;)
Aciu, laikausi 😊 svarbiausia sveika vaikiuka pagimdyt 😊
Sveikos, didžiausi sveikinimai jau susilaukusioms, mano terminas dar taaaip toli, palyginus su jumis visom, nei jokių paruošiamųjų, nei ką, gal net teks ir pas gegužinukus užsukti. Ai kaip bus taip, bet manau nėra skirtumo ar trečias nėštumas, pažystu ne vieną moterį kuri trečią ar ketvirtą kūdikį gerokai pernešiojo, o pirmieji gimė anksčiau.
Roberta89 parašė:
Sveikos, didžiausi sveikinimai jau susilaukusioms, mano terminas dar taaaip toli, palyginus su jumis visom, nei jokių paruošiamųjų, nei ką, gal net teks ir pas gegu…
Aha, man tas pats, terminas dar toli, artejancio gimdymo simtomu nera, kazkaip irgi jausmas, kad sulauksiu geguzes 😁 o spaudzia is vidaus viska..
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai