S.A.T.I.N.E parašė:
Sveikos visos, na ka man per motinos diena namie nubego vandenys, o sekancia diena su skatinamaisiais pagimdziau berniukagime 2019.05.06 23h01 svoris 2234gr.…
Sveikinimai 😍😍😍
S.A.T.I.N.E parašė:
Sveikos visos, na ka man per motinos diena namie nubego vandenys, o sekancia diena su skatinamaisiais pagimdziau berniukagime 2019.05.06 23h01 svoris 2234gr.…
Sveikinimai 😍😍😍
S.A.T.I.N.E parašė:
Sveikinimai jums dideliausi
Pukuotukas12 parašė:
Na nenuostabu, kad dauguma is Jusu jau nusipirkote priemones sikniuko issutinui. Turbut neteko girdeti apie rugztini ir sarmini maista? Turbut nenutuokiate kodel va…
Dazniau pakeiskite pampi ir nebus jokiu issutimu.. o del pilvo diegliu tai normalus etapas ir jis buna visiem vaikuciams nes ju virskinimo sistema nebuna subrendusi..
S.A.T.I.N.E parašė:
Sveikinimai 🤗 abiems stiprybės 😉
S.A.T.I.N.E parašė:
Oh, koks mažutėlis
tegu auga ir stiprėja. Sveikatos mamai
S.A.T.I.N.E parašė:
Sveikinu, stiprekit ir aukit ❤️❤️❤️ Lauksim atnaujintu ziniu💐💐💐
Lady parašė:
Sveikinam!!!![]()
![]()
![]()
Šaunuolis mažiukas, kad išlaukė pilnų 36 sav
O kodėl šiek tiek anksčiau gimė? Labai įdomu ar k…
Net neisivaizduoju kodel anksciau pasibelde, gyvenau labai ramiai, ir nieko nedirbau, sekmadieni su vyru relaksavom prie tv, zaidem teleloto ir zaidimui neipusejus pajutau dregme, galvojau nueisiu i wc, bet atsistojus pradejo begt per kojas, persigandau, supanikavau, aciu dievui vyras saltu nervu, supakavo likusius daiktus ir isveze i ligonine. Vaziuodami juojavom, kad mazylis nusprende pasveikint mama motinos dienos proga
Aš pirmą kartą tokį dalyką išgirdau, kad maistas neįtakoja pieno. O čia žinia pasklesita paskaitoje
todėl man šiek tiek neramu, nes man labai reikėjo žiūrėti maistą ir tas braškes paėmiau kaip pavyzdį, nes pusryčiauju
ir aš puikiai suprantu, kad su saiku aš galiu valgyti viską, bet... Vienoms normalu suvalgyti plytą šokolado, o kitoms užtenka keleto gabaliukų, bet ar tai nepadarys įtakos? Nesvarbu, kad organizmas pripratęs prie plytos, tai tikrai sureaguos vaikui. Aštrus maistas... Nepatarčiau nei vienai net bandyti,nebent valgot jį kasdien ir tada taip, suprantu, kad jūs esat pratusi. Visą nėštumą jelopenai ėjo į mane, pagimdžiau ir netraukė prie jų, bet kažkurį kartą atsikandau vyro picos, nes ale labai skani ir bla bla bla,o pati valgiau toliau naminį maistą. Mano dukra pradėjo naktį vemti, viduriuoti, temperatūra,važiavom į ligoninę, ištyrė nuo roto ir leido namo važiuoti. Valgė tik mano pieną, tad tas vienas kasnis, kurį galėtumėm net nubraukti, man įtakos nedarė jokios, bet vaikas parą kankinosi. Reikia, ir tikrai reikia, žiūrėti ką valgai, kai maitini vaiką. Diegliukai irgi man labai įdomu kodėl sakot, kad tik dėl mamos atsiranda? Viskuo kaltinat jas, bet vaikui gimus jis toliau auga, žarnynas vystosi ir sutrinka kartais tam tikri procesai. Mano šeimos daktarė aiškino, kad tie diegliai yra vien dėl organų vystymosi, o ne nuo pieno. Galit vandenį gert ir jie vis tiek gali būti.
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai