laukų vėjas parašė:
O tai jūs namie neturit vaistų nuo temperatūros vaikui?
Turiu ir daviau. Tik pirmas sykis kai drebejo. 😨.Cia i ta tema supanikavimas😊. Tai ir man taip buvo supanikavom😁
laukų vėjas parašė:
O tai jūs namie neturit vaistų nuo temperatūros vaikui?
Turiu ir daviau. Tik pirmas sykis kai drebejo. 😨.Cia i ta tema supanikavimas😊. Tai ir man taip buvo supanikavom😁
Indra0 parašė:
Mamos, tos kurios turit kelis vaikučius, kaip manot, koks amžiaus skirtumas tarp vaikų būtų pakankamai geras?
Na aš pati tik vieną turiu, bet mano sesuo turi mergaites, tarp kurių 5m skirtumas. Gal šiek tiek dabar ir daugoka atrodo, nes vienai 13, vyksta jau pokyčiai visokie,o kitai 8. Šiaip gerai jos sutaria, bet čia gal pritarčiau, kad labiau auklėjimo dalykas
auginimo prasme tai sesei buvo lengviau taip auginti, kai viena jau supranta, didesnė ir pan. Plius,jei ką, visada turėdavo kur palikti vyresnę.
Tarp manęs ir vyresnės sesers 7m skirtumas, su jaunesne 10
su vyresne kai toks skirtumas tai buvo kažkoks laikas, kai nebendravom beveik ir pan, bet vėliau pasikeitė viskas ir puikiai sutariam. Bet užtat kai tarp sesių 17m skirtumas, tai jau visiškai nesusišneka jos
pagal tokias asmenines patirtis pati galvočiau apie kokių 4m skirtumą tarp vaikų, nors kol kas man dar neatėjo noras ir pamastymai apie antrą vaikelį 🤔☺️
AisG parašė:
O kalbant ta antrų vaikų tema... yra daugiau tokių, kad net negalvojat kol kas apie antrą vaikelį? Nu ta prasme, kad nėra ne tik dabar noro, bet kol kas ir nepagalv…
Na būna gyvenime ir neplanuotai 😂 aš sakiau antro vaiko tai jau man nebereikės, bet po 7m gavosi netyčia 😂😂😂 bet tikrai dėl to nesigailim ir vyresnė sesė labai jos laukė ir daug padeda man su priežiūra. Už tėtį daugiau apie sesę žino. Aišku būna užeina ir pavydo valandėlių, bet pati labai norėjo visada sesės 🤩😂☺️tai dabar džiaugiasi
Betii parašė:
Sveikos, kaip jusu mazyliai pernese skiepa po metuku?
Meningoko ir pneumokoko? Labas
nekarščiavo, tik tą naktį neramiai miegojo. Ir ta kojytė kur dūrė meningoka - patinus ta vieta. Skiepijomės antradienį.
Inzrid parašė:
Sveikos mamytės! Pasidalinkite savo valgiaraščiu 🧐🙏🙏🙏
As duodu beveik viska.. Daug priragauja is musu leksciu, tai derinames.. Mes valgom preskiau ir sveikiau, bet kadangi ji megsta viska, ypac naujus dalykus ragaut, tai dazniausiai valgom taip:
Pusryciams: omletas, kietas kiausinis, virtas kumpis, duona, avokadas, sausi pusryciai (avizos, kukuruzai, su vaisiais ir jogurtu, palaikau, kad suminkstetu ir valgom po pusvalandzio)
Pietums: darzoviu troskinys su ryziais, makaronais, mesyte troskinta, megstu kotletukus is avinzirniu, zuvies ir pan..
Vakarienei: darzoves arba makaroniukai (labai patinka trinti spinatai su maziukais makaroniukais ir grietine, arba makaroniukai su pienu), grikiu kose pakepta su kiausiniu ir zirneliais, keptos su svoguniukais zalios ankstines pupeles, koses (avizu, manu, kukuruzu), bet retai, nes trintu nelabai valgo..
Uzkandziam: vaisiai gabaliukais, arba tyrele, slyviniai pomidoriukai pjaustyti (siuo metu megstamiausi), agurkas, suris, sausainiai (bet atkanda ir likusi sutrina i kilima..)
Ir daznai pietus ir vakariene uzbaigiam su naturaliu jogurtu, kiek nori, kartais keli sauksteliai, kartais visa suvalgo.
Siaip nebeziurim labai ir nevalgom visai naturaliai.. Druskytes dedam gaminant, maziau nei anksciau, bet dedam, prieskoniuku, zoleliu...
Geria vandeni, pieno gauna ryte apie 50ml, gauna paragaut sulciu atskiestu su vandeniu, pm ryte ir vakare, bei su uzkandziukais, jei mazai ju suvalgo
6h30 - 7h: pm 180ml
9h: pusryciai
11h: uzkandis ir 60-120ml pm
13-14h: pietus
16h30: uzkandis ir 60-120ml pm
18h30-19h: vakariene
20h: pm 120-150ml
Aggie2 parašė:
As duodu beveik viska.. Daug priragauja is musu leksciu, tai derinames.. Mes valgom preskiau ir sveikiau, bet kadangi ji megsta viska, ypac naujus dalykus ragaut, t…
Jūs dar žiūriu daug pieno mišinio geriat 🤔 mano dama tai jau nebenori, tik prieš naktinį miegeli būna ir 200ml išgeria o būna tik 50ml ir naktį dar keliasi kartėlį kokia 12-1val pavalgyt. Bet svarstau jau bandyt tik vandenuka naktį siulyt. Nes vyresnioji iš miegot visa naktį pradėjo tik tada kai nebedavviau pm 🤔 čia gal daugiau jau iš įpročio valgo. O seip valgom beveik viską ir skaniai. Vienintelis dalykas kurio apsoliuciai atsisako yra žirniai 😂 jokiam pavidale neisiulysi 😂😂😂 bet pupeles mėgsta. Aš palyginus ir seip mažai naudoju druskos ir cukraus gamindama maistą, tai kadangi mėgsta iš tėčio lėkštės pavalgyt didelės problemiškas tame nematau 😂
austyte2012 parašė:
Jūs dar žiūriu daug pieno mišinio geriat 🤔 mano dama tai jau nebenori, tik prieš naktinį miegeli būna ir 200ml išgeria o būna tik 50ml ir naktį dar keliasi kartėlį …
Buvo metas, kai duodavau tik ryte, vakare ir nakti karta.. Kadangi norejau nutraukt naktinius valgymus, tai pradejau vel duot (o ji neatsisako) diena, kad nebutu alkana nakti.. Bet jau greit irgi nuimsim tuos uzkandziu pm.. Man diena nesunku duot, nakti nebegaliu, persunku pasidare 😴
11 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai