megstusurelius parašė:
Labutis, man padejo tik pipirinis pleistras. Uzteko per nakti palaikyt ir iki siol jokiu skausmu neturiu! O jau praejo pora menesiu 😊
Jo?? O galima šiaip ji naudoti, manau jo, Ar ne?
megstusurelius parašė:
Labutis, man padejo tik pipirinis pleistras. Uzteko per nakti palaikyt ir iki siol jokiu skausmu neturiu! O jau praejo pora menesiu 😊
Laila1 parašė:
Galima, galima! Mano drauge man patare, ir vaistineje sake, kad bene vienintelis pleistras, kuri nesciosios gali naudoti 🙂 jis sildomasis, bet be jokiu vaistu. Nu man tikrai kaip ranka nueme skausma!
Laila1 parašė:
Labukas, merginos, yra kam skauda nugara? Apačia...iki šiandien neskaudėjo, o naktį nu šakės kur tokios duobutes, tai va ten iš vienos pusės...labai jau reikia rast…
Man kai atsirado naktiniai nugaros skausmai, nusipirkau nesciuju pagalve: ne stebuklas, bet geriau ...
megstusurelius parašė:
Galima, galima! Mano drauge man patare, ir vaistineje sake, kad bene vienintelis pleistras, kuri nesciosios gali naudoti 🙂 jis sildomasis, bet be jokiu vaistu. Nu m…
Pirksiu šiandien, ačiū už patarimą ❤💙
Agnietė parašė:
Man kai atsirado naktiniai nugaros skausmai, nusipirkau nesciuju pagalve: ne stebuklas, bet geriau ...
O man dabar jau ir ji nepadeda, nei nuo nugaros, nei nuo nemigos 🙍 pervargstu naktim negaledama uzmigti...
Laila1 parašė:
Pirksiu šiandien, ačiū už patarimą ❤💙
Uoj, kad tik padetu!! 🌻😊
megstusurelius parašė:
O man dabar jau ir ji nepadeda, nei nuo nugaros, nei nuo nemigos 🙍 pervargstu naktim negaledama uzmigti...
Žinokit, manęs ji irgi nelabai džiugina, bet viena naktį pamėginau be jos, tai buvo blogai... nors naktį irgi lb nebepatogu miegoti, vartausi, neišsimiegu- kažkaip anksti “džiaugsmai” prasidėjo, tai kas bus vėliau:)))
Lietuvaite2 parašė:
O rytinis skaitosi kai atsibundu 4-5ryto i vc, ar kai jau keliuos 7-8?![]()
Geriausia kad 6val būtumėt nėjusi į tualetą
Agnietė parašė:
Žinokit, manęs ji irgi nelabai džiugina, bet viena naktį pamėginau be jos, tai buvo blogai... nors naktį irgi lb nebepatogu miegoti, vartausi, neišsimiegu- kažkaip …
Jooo, sutinku, kad be jos is viso blogai.. mes net vaziuojant pas uosvius ja masinon imetem, nes kitaip is viso isproteciau 😁
Lietuvaite2 parašė:
O rytinis skaitosi kai atsibundu 4-5ryto i vc, ar kai jau keliuos 7-8?![]()
Aš kai jau atsikeliu, apsiprausiu ir tada surenku šlapimą 😁
megstusurelius parašė:
Tikiuosi
dabar atsikėliau pavaiksčiojai, t arkiausi, ploviau, siurbliavau tai kaip ir pagerėjo
gal kraujo cirkuliacija padėjo
bet plwisteiuka vyras šiandien sakė nupirks ;) ačiū dar kartelį už patarimą 💙
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai