2019.12.06 17:32 (prieš 6 m.)
Na mamytes ir as prisiduodu. Siandien 11.40 h gime mano sunus, 3120 g ir 50 cm. Vakar vakare issimaudziau, susitvarkiau ir ruosiausi siandienai i dienos stacionara. Buvom nusprende po jo vykti i kaima pas tevus, nes puikiai jauciuos. Bet vakare sumastem kad nevyksim, o vaija vesimes prie Kauno egles ir dar kokiu kitu savaitgali pramogu. Po 1 nakties prabudau pilvo kietejimo. Laiko pradIoj nesekiau, uzsimaniau i WC, o ten klekt kazkas nutyso. Tokie kaip snargliai ilgi su krauju. Atsiguliau, as vel noriu i WC, ten ir vel tas pats. Kadangi slapimo paseli 12 sav rado streptokoka, nusprendem negulinet o vykt kad neuztempus del antibu. Prikelem vyresneli, nuvezem mano sesei ir i gimdykla, buvom po 3 val. Ten patikrino, kaklelis lb kietas nesubrendes, lengvai pajudino ir sprogo vandenys. Sako kaklelis dar brest turi, greit nepagimdysi. Nuo 4 val pradejo leist antibus. Saremiai kas 5 min, bet pagal kreive neauksti. Po antibu jau kas 3 min. 8val dar doze antibu ir saremiai likosi silpni kas 10 min. Po 9 val kita panaina patikrino kakleli, 3 cm atsiverimas o vandenys nubege. 10 val pradejo skatinti ir uzteko pirmu 20 min, pradejo saremiai astret, darytis kas 3 min. Vyra issiunciau namo po 8, kadangi veiklos mazai, jau po 10 skambinau kad greiciau pargrystu. Kol jis atvaziavo, tai saremius kenciau isikabindama i lovos stakietus. Plius suleido i dupce nuo skausmo o jie ne nespejo sureaguot. 11 val kaklelio atsiverimas buvo 8 cm ir ejom i gimdykla. Ten daejus prasidejo toks jausmas kad pradedu stumt uzejus saremiui, vos ant kedes uzlipau. O tada visas veiksmas per 20 min. Sakiau vyrui kad man menasi palyginus su pirmu, sis bvo sunkesnis gimdymas. O gleives kraujingos ejo pastovei iki kol pasigimdziau. Tai va mano ilga sio gimdymo istorija. Pakolkas jauciuosi kaip su kuolu š...., bet tai praeis, o dziaugsmas kaip mazyli pagulde neapsakomas, neverkiaubis dziaugsmo o blioviau 😭