Akile parašė:
Pas sia gydytoja lankiausi su abiem sunumis pries 7 ir 6 metus. Pirmas nestumas buvo sunkus, bet apie gydytoja tik geriausi atsiliepimai. Viskas man tiko ir pati…
Taip, puiki gydytoja!
Akile parašė:
Pas sia gydytoja lankiausi su abiem sunumis pries 7 ir 6 metus. Pirmas nestumas buvo sunkus, bet apie gydytoja tik geriausi atsiliepimai. Viskas man tiko ir pati…
Taip, puiki gydytoja!
Mozaika parašė:
Sveikos, šiandien po planinio cp 8.50 gimė Juliukas3410 g, 53 cm. Labai labai skauda pilvą, bet svarbiausia, kad vaikelis sveikas. Laimingi pagaliau susitik…
Sveikinimai.
Manes rytoj laukia planinis cp. Bijau tyrbut dabar labiau nei naturalaus gimdymo. Nezinau kaip reikes nakti uzmigti. Siandien isejau apsipirkti sudniekiu kad pavargti daugiau. Kur tau grizau namo dar trepsiu is vietos i vieta. Persidejau tase persitikrinau ar tikrai viska turiu. Ir taip vaikstau is kampo i kampa. Nuovargis ne velnio neima
[email protected] parašė:
Prisijungiu prie jau pagimdziusiu😊 siandien 07.28 pasauli isvydo Eiva 4355g ir 57cm😊
Sveikinimai. O kokia didele.
Neringut parašė:
As taip pat! Beje, ji uzsimine kad 28d dirbs, ot butu gerai pataikyt gimdyt pas ja![]()
Jo, jo, as irgi noriu i jos pamaina pakliuti. Su pirmu i prieziura pas ja buvau, ir db su antra. Tik patys geriausi zodziai apie ja. Arba susitiksiu su ja, arba ne gruodzio 30 d.
Marija1996 parašė:
Sveikos, kam dar nustatytas laikas gruodžio 16 ir 22 dienomis? Būtu smagu pabendrauti![]()
Mano terninas 17 diena, kodel jums dvi datos?
Waivora parašė:
Mano terninas 17 diena, kodel jums dvi datos?
Viena data pagal mėnesines o kita pagal ekoskopa, tai nežinau ko ir tykėtis
Marija1996 parašė:
Sveikos, kam dar nustatytas laikas gruodžio 16 ir 22 dienomis? Būtu smagu pabendrauti![]()
Man 20d 😉
otto parašė:
Man 20d 😉
Ir kaip jaučiates? Nes man kuo tuoliau tuo sunkiau viską daryti, net apsirengti 😂
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
Džiaugiuosi ir liūdžiu kartu, labai suprantu visas emocija…