Jūratė- Modesta parašė:
Tai va trumpai apie mus👌: šią nakt apie pirmą valandą atvykom i gn kol susipildėm popierius ir t.t į skyrių nuėjom apie antrą, akušerė patikrino tai buvo vos 2cm il…
Sveikinimai sulaukus dukrytės! Gražus vardas ;)
Jūratė- Modesta parašė:
Tai va trumpai apie mus👌: šią nakt apie pirmą valandą atvykom i gn kol susipildėm popierius ir t.t į skyrių nuėjom apie antrą, akušerė patikrino tai buvo vos 2cm il…
wilddreamm parašė:
nu man tas pats. atrodo maza krutine pasidare, tikrai ne kaip maitinancios :/
Na man ji padidejus, bet ne skauda jau taip, nesijaucia tokia kad net plestu, bet valgo lyg ir viskas tvarkoj, girdziu kaip net geria ir ryja pieniuka valgant..
Leinall parašė:
Na man ji padidejus, bet ne skauda jau taip, nesijaucia tokia kad net plestu, bet valgo lyg ir viskas tvarkoj, girdziu kaip net geria ir ryja pieniuka valgant..
Viskas gerai, dar tik pradzia, reguliuojasi
o pienas gaminasi nuolat!
mamytes noriu paklausti del geruju bakteriju pradejom gerti, bet galvoju kiek ju reikia isvis duot vaikui🤔kad po 5 lasus viskas aisku bet ta prasme uzgenka sunaudot viena buteliuka ar daugiau ju reik duot🤔
mum papucia pulveli buna neramus verkia rieciasi tai duodam ju plius nuo pilvelio lasiuku, tai duot tol kol simtomai tokie ar profilaktaiskai yra kazkokia doze nustatyta kiek jiem uztenka ju gert aplamai🤔
Benukas21 parašė:
mamytes noriu paklausti del geruju bakteriju pradejom gerti, bet galvoju kiek ju reikia isvis duot vaikui🤔kad po 5 lasus viskas aisku bet ta prasme uzgenka sunaudot…
Iki 3 men gerosios bakterijos. Nuo 3 men jau brandesnis organizmas, ramiau pradeda reaguoti.
Agnietė parašė:
Ačiū 💐🤗
Panelė12 parašė:
Pristatome ir mes. 12-27 gimė sūnus, 3390 kg ir 51 cm 😍
Koks gražus sūnelio vardas!
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai