Sveikos, mamytes, as vis paskaitau komentarus, bet labai nesikisu i pokalbius😁 mano ankstuke gime vasari, nors turejo gimti kova.. Judri, fainuole, nuo pat mazumes - valgo puikiai, miega puikiai, sypsosi daug, visko reikia, viskuo domisi, stojasi, griuna, vel stojasi, paverkia, jei skaudziau ir vel toliau varo... aj, dar zemiu is vazono paragauja.. kazkaip ta juka ir zaislais uztverta pasiekia😁 siaip norejau reflektuoti tik i miego ir grafiko temas, bet truputi issipleciau, sorriuks😊
Kadangi ankstuke, ligonineje turejom grafika kas 3 valandos. Susiskambinau su kolege papliurpti, pasakiau, kad grafikas, tai vos nesupyko, kad vaika kankinu😁 vnz po to as jai paaiskinau, kad ankstuke ir kol kas taip turi buti, suprato. Taigi laikemes grafiko iki kokio 4 menesio, po to kazkaip naturaliai gavosi, kad ismiegodavo visa nakti, pvz 00 nuluzta ir keldavosi 6-7 ryto. Dabar esam 10 menesiu, vel pasikoregavo ritmas - guldyti miegiukui stengiuosi 21 valanda, keliasi 7 ryto pavalgyti ir dar tada valanda pamiega, po to poguliukai eina kas 3-4 valandas, tai stengiuosi paskutini poguli, kad 18 val miegotu, o tada 21 pavalgo ir aaaaa pupa 😊 valgo, kas 4 valandas. Jei kazkur vwziuojam, pasiimu kose ir misinuka su savimi, viskas atidirbta jau, sveciuose irgi pabunam ilgiau, tada 21 pamaitinu ja, aprengiu pizamyte, kad grizus iskart padeti i lovyte miegui. Tai nzn cia pas mane grafikas ar ne, toks pusiau gal. Siaip negaleciau turbut idealiai laikytis, nes megstu laisve, judesi, bet, zinima, visada ziuriu i lelia, kaip ji jauciasi, nes jai pirmenybe siuo metu, o ne man😊 bet ir as pasilepinu, nes jei mama bus piktute, tai ir mergyte bus tokia pat, tai va mudvi ir gyvenam sau lafa sakyciau😁😁😁
Tai tuo paciu noreciau palinketi visoms jaukaus Kuciu vakaro, graziu Sv.Kaledu ir puikiu Nauju metu, su pirmomis sventemis😊🌷🌷🌷 turbut ieskot rubeliu papuosti sventiskai mazuliukams😁 sekmes, mamytes🌷