liucyy1 parašė:
Sveikos mamytes jei nukrito bambyte jau galima rengti nebe isvirkstinius rubelius?![]()
Na niekada isvirkstiniais rubais nerengiau
liucyy1 parašė:
Sveikos mamytes jei nukrito bambyte jau galima rengti nebe isvirkstinius rubelius?![]()
Na niekada isvirkstiniais rubais nerengiau
liucyy1 parašė:
Aš visai nerengiau išvirkščiom siūlėmis ;)
Svajone00 parašė:
Panos, pasidalinkite is kur perkate savo mazyliams rubelius grazius. Ypac berniukams. Mes tai is lindex, hm, babycity, patpat. Bet norisi dar ir dar 🙈
Emama.lt geros kainos, gražus rūbeliai, kaip tik šiandien gavau siuntą, kurią užsakiau gruodžio 4d.
Bulvytefri parašė:
Emama.lt geros kainos, gražus rūbeliai, kaip tik šiandien gavau siuntą, kurią užsakiau gruodžio 4d.![]()
Aciu, isbandysiu!
Bulvytefri parašė:
Emama.lt geros kainos, gražus rūbeliai, kaip tik šiandien gavau siuntą, kurią užsakiau gruodžio 4d.![]()
Dabar savo berniukui nupirkau rūbelių iš "Niko" ir "Mini" kolekcijų, nerealiai gražus ir kokybiški
Gavom pagaliau atsakymus, leliukui herpeso nėra! Aisku gerai, kad sureagavom, nes jis reanimacijoj gavo daug skysčių, ko jam ir trūko, taigi diagnozė paprasta - dehidratacija, todėl dabar viskas gerai, nes aš susitvarkiau rėžimą, negaunu vaistų stiprių ir leliukui viskas gerai ❤️ Šiandien jau persikelia mane pas leliuką, dar dieną arba dvi pastebėti mus nori ir važiuosim namo 🥰
gabytenevins parašė:
Gavom pagaliau atsakymus, leliukui herpeso nėra! Aisku gerai, kad sureagavom, nes jis reanimacijoj gavo daug skysčių, ko jam ir trūko, taigi diagnozė paprasta - deh…
Dźiugu girdėti! Ilsėkitės ir kuo greičiau namo ;)))
gabytenevins parašė:
Gavom pagaliau atsakymus, leliukui herpeso nėra! Aisku gerai, kad sureagavom, nes jis reanimacijoj gavo daug skysčių, ko jam ir trūko, taigi diagnozė paprasta - deh…
Nuostabios naujienos! Didžiausi sveikinimai! 🙈❤️
Sveikatos ir stiprybės visoms jau susilaukusioms ir laukiančioms 🙈. Kosmosas, kiek moterys turi ištverti, bet ko nepadarysi dėl vaikiuko. 🙈
Meta.kard parašė:
Kokius misinukus naudojat, kurios primaitinat ar maitinant? nes pas mus ir niekaip neuzsikuria pieno fabrike lis.
Mano pro 1, ligoninei ji davė tai dabar ir namie ji naudojam.
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai