kammbera parašė:
dalinuosi kaip visada informacija būsimoms mamytėms jei yra noras prašom registruotis![]()
Jau užsiregistravau !! ;)
kammbera parašė:
dalinuosi kaip visada informacija būsimoms mamytėms jei yra noras prašom registruotis![]()
Mylimux parašė:
Mamytės, o kur ten reik eit ligoninėj darytis tą skana 12sav? Užsiregistravau, o kur eit tai nepaklausiau 🙈
Jei turite omenyje moters ir vaiko klinika tai įėjus kilkit liftu į 3 aukšta ir į registratūra eikit o poto jau palydes arba pasakys kuris kabinetas 😊
Glutina parašė:
Ši kart planuoju jau ir aš būt ypač kai dirbu ten 😁 poto tingesiu išėjus į dekretą eit jau nebetas galvoje bus
kammbera parašė:
Ši kart planuoju jau ir aš būt ypač kai dirbu ten 😁 poto tingesiu išėjus į dekretą eit jau nebetas galvoje bus
Aha man tai dabar dar neisėjus sunku ptisiruošti... vis sakau eisiu į mankštas, bet vis iškyla kokių problemų, arba po darbo jau taip būnu pavargusi kad atrodo valgyt ir i lova
Glutina parašė:
Aha man tai dabar dar neisėjus sunku ptisiruošti... vis sakau eisiu į mankštas, bet vis iškyla kokių problemų, arba po darbo jau taip būnu pavargusi kad atrodo valg…
Aš einu į mokamas mankstas tai kartais tenka prisiverst per didžiausią tinguli 😁
kammbera parašė:
Aš einu į mokamas mankstas tai kartais tenka prisiverst per didžiausią tinguli 😁
O kur vyksta mokomos?kodėl neini sveikatos biuro organizuojamose?
Glutina parašė:
O kur vyksta mokomos?kodėl neini sveikatos biuro organizuojamose?
Ilgai labai laukti. Dirbu iki puses penkių o sportas šeštą. Tai pasirinkau eit į mokamus tris kartus savaitėje pusę šešių energy gym 🙂
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai