emma12 parašė:
Aaa, tai tada neskanu vaikuijai moka atsigert. Tai tada kad ir kokia pirksit gertuve, negers. Manau tada kad reikia laikyti visad prie jos ir pasiulyt atsiger…
Nuva ji atsigeria tikrai bet jai neskanus🙄🤦 tai vis siūlau
emma12 parašė:
Aaa, tai tada neskanu vaikuijai moka atsigert. Tai tada kad ir kokia pirksit gertuve, negers. Manau tada kad reikia laikyti visad prie jos ir pasiulyt atsiger…
Nuva ji atsigeria tikrai bet jai neskanus🙄🤦 tai vis siūlau
Delfiukė parašė:
Taip pat ir aš soske🤦 nezinau kaip sumažinti tą mp..kaip su vandeniu reikalai? Niekaip nepripratinu..
Sunkiai su vandeniu,keli gurkšniukai ir nenori..O naktim valgo 4 kart...
Editu kas parašė:
Tai čia mūsų daugiau panašių likimų
Editu kas parašė:
Mum vandenuka gere neblogai. Bet nakti 3 kartus valgo. Bandziau pasiulyt vandenuko, bet paskui laba diena, panele supykus pora valandu bludina uz bandyma apgaut. Bet maniske misinuka gere. Jei jau tik 2 kartus nakti pabunda tai jau buna wow 🙈 ir seip ryte jau reikia i lova keltis, o kitaip nuo 6h visiem bus labas rytas.
Jetus, kelias dienas neužėjau, kiek prikalbėjusios mamos visko 🙈 smagu, kad grupė neužmigusi dar. Su viduriniuoju pamenu buvau irgi forumo grupėj, tai ties pirmu gimtadieniu vaikų baigėsi pokalbiai ir niekas nebendravo, o juk ir su ūgtelėjusiais vaikučiais smagu pasidalinti patirtimis.
Man šventė prasidėjo 😁 aišku, trumpa, bet tiek džiaugsmo, kad atostogos mokyklinukams bent savaitę bus 😁
Mačiau diskutavote apie maitinimo pabaigą. Aš kiek komentarų sulaukiu, kad gal jau gana, kiek čia dar maitinsi. Net iš mamos savo. Sakau kiek norėsiu, kad ir iki 5 metų 😂 tada nustoja klausinėti visi 😁
Dėl vandens gėrimo, negeria beveik maniškis. Aš jau nežinau ar gertuvė nepatinka, bet ją laikau visada šalia ir jam pasiekiamą, ir matomą. Reikės gal ir man pabandyti tą neišsiliejantį puodelį. Bet kiek čia prisipirksi visko 🙄
Pirmąkart_mama parašė:
Ar duodat savo mažiukam jautienos? Kokią dalį perkat? Kažkaip maniškis skaniai valgo triušiuką, vištieną, žuvį, o va kiaulienos nelabai, tai galvoju kaip čia su jau…
Dažnai verdu jautienos faršo kamuoliukus 🙂 bet palepinu ir išpjova, super mėsytė, o jei su brokoliais ir žirneliais tai išvis kaip desertas 🙂
Pirmąkart_mama parašė:
Ar duodat savo mažiukam jautienos? Kokią dalį perkat? Kažkaip maniškis skaniai valgo triušiuką, vištieną, žuvį, o va kiaulienos nelabai, tai galvoju kaip čia su jau…
Mes is mesytes butent nuo jautienos ir pradejom 😀 susmulkinu kubeliais ir garinu
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai