2020.03.18 14:13 (prieš 6 m.)
Vikutee parašė:
O tai jums menesinius apsilankymus pas akusere/ daktare irgi nutrauks? Nes man kita savaite pas daktare reikia ir turetu man dekretines jau israsyti... tikuosi iki …
Taip, suplanuota buvo penktadieni, sakė paskambins pasikonsultuosim telefonu. Mane prižiūri šeimos gydytoja, pas ginekologe einu tik su siuntimu tuos privalomus kartus. Del gliukozės tyrimo, tai sugalvojau pasiimti aparaciuka iš giminaicio ir kelias dienas tiesiog pasekti savo cukrų kraujyje, dėl šventos ramybės. Bet sitai dar aptarsiu su gydytoja telefonu. O i dekretą isleist tikrai nebūtina eiti iki gydytojos, israsys jums tą išleidimą į dekretą ir be jūsų fizinio atejimo 😊❤️ bukim sveikos 💕 kaip sako mano gydytoja, nestumas tai ne liga, o būklė, tai jei nėra komplikacijų ar kokių bėdų kitų, tai nieko baisaus praleisti vizitą. Gal taip kaip tik isvegsim viruso ir bus tik geriau. O kad iki birzelio atšauktų karantiną, tai aš irgi labai viliuosi, labai nenoriu viena būti, nes turiu didesnę tikimybę CP, tai be artimo žmogaus jau zinau kaip bus sunku. Labai vyras padejonpo pirmo cp.