vikuse1994 parašė:
O mano mazylis visai mandras😁 jauciu kaip spardo mane, pridedu ranka tai beveik nebespiria, prideda tetis ranka visai jokio judesio tik atitraukia ir vel duodasi😁…
Pas mus ta pati situacija
vikuse1994 parašė:
O mano mazylis visai mandras😁 jauciu kaip spardo mane, pridedu ranka tai beveik nebespiria, prideda tetis ranka visai jokio judesio tik atitraukia ir vel duodasi😁…
Pas mus ta pati situacija
Maniskis irgi jau pajuto, gruodzio 31 apie 11vakaro. Juokemes kad norejo dar siais metais tetukui pasirodyt😁 uzdejo ranka siaip sau bet mazylis kaip tik maltis pradejo ir pajuto. Atsisuko didelem akim ir sako tu cia kazka su pilvu darai? Pradejau juoktis, kad ka as galiu tam pilve padaryt😁 tada dar gal kokius 3 kartus pajuto, akys apsiniauke is laimes 😂
vikuse1994 parašė:
O mano mazylis visai mandras..
Ir maniškis taip pat. O kaip garsai? Reaguoja į stipresnius garsus? Maniškė į klasikinę myziką reaguoja, buvom dukros balete, tai visą koncertą "prašoko" 😂 Tik neaišku patiko ar kaip tik ne 🤔
monini parašė:
Ir maniškis taip pat. O kaip garsai? Reaguoja į stipresnius garsus? Maniškė į klasikinę myziką reaguoja, buvom dukros balete, tai visą koncertą "prašoko" 😂 Tik neai…
Kad kazkaip nejauciu jog reaguotu i garsus😁
monini parašė:
Ir maniškis taip pat. O kaip garsai? Reaguoja į stipresnius garsus? Maniškė į klasikinę myziką reaguoja, buvom dukros balete, tai visą koncertą "prašoko" 😂 Tik neai…
Maniškis į patį garsą nereaguoja dar, kad pvz įspirtų už per didelį garsą, bet jei aplinkoj nepažįstami balsai, tai ramus būna. Vos ne vos sukruta
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai