Saulėtasdangus parašė:
Mp 🙂
Supratau. Aš jau mišinuką duodu, tai patarti negaliu.
Saulėtasdangus parašė:
Mp 🙂
Supratau. Aš jau mišinuką duodu, tai patarti negaliu.
BonBonBon parašė:
Sveikos! Pasidalinkit kaip gaminat jautiena, jeigu gaminat ja? ☺️ Bandau garinti kukulių kas dabar su prieskoninėmis daržovėmis, bet turiu nemaža gabaliuką, galvoju…
Aš triušieną porcijom šaldžiau. Ta prasme susipjausčiau gabaliukais ir į kamerą. Košes su jautiena perku pagamintas, nes negaliu pakęst jautienos kvapo, pykina mane nuo jos, tai negaminu iš jos nieko.
Saulėtasdangus parašė:
Sveikos mamytės 🙂 norėjau pasiteirauti, gal kuri iš jūsų maitina mp 3 kartus paroj? Duodu dar vandens ir galvoju ar užtenka tiek kartų duoti pm 🤷♀️…
Mano dama nuo 9 men jau dienos metu vosai nevalgo mp. Mp tik vakare prirs miega, ir anksti ryte apie 7. Na kartais jei nakti prabunda ir nori. Diena geria tik vandenuka
Mar_t parašė:
Mano dama nuo 9 men jau dienos metu vosai nevalgo mp. Mp tik vakare prirs miega, ir anksti ryte apie 7. Na kartais jei nakti prabunda ir nori. Diena geria tik vande…
Oo tai gerai 😊 ačiū 😊
BonBonBon parašė:
Sveikos! Pasidalinkit kaip gaminat jautiena, jeigu gaminat ja? ☺️ Bandau garinti kukulių kas dabar su prieskoninėmis daržovėmis, bet turiu nemaža gabaliuką, galvoju…
Aš tai turiu tokius gabaliukus kaip guliašinės, tai išverdu 2 dienom ir sublenderiuoju ir duodu viena diena su daržovėm kita su makaronais 😊
Saulėtasdangus parašė:
Sveikos mamytės 🙂 norėjau pasiteirauti, gal kuri iš jūsų maitina mp 3 kartus paroj? Duodu dar vandens ir galvoju ar užtenka tiek kartų duoti pm 🤷♀️…
Aš maitinu tik vakare prieš miegą vieną kartą ir naktį 2-3 kartus, dieną nebe. Tai duodu vandens kiek nori, bet jis nedaug jo geria. Nu bet pampiai pastoviai susysioti, dar kai ant puodo sodinu kakų daryt, dar ir tada pasiusioja dažnai. Tai matyt užtenka tų skysčių 🤷🤷 o ir šlapimo tyrimas buvo geras, tai gal viskas ok..
misslinute parašė:
Aš maitinu tik vakare prieš miegą vieną kartą ir naktį 2-3 kartus, dieną nebe. Tai duodu vandens kiek nori, bet jis nedaug jo geria. Nu bet pampiai pastoviai susysi…
Ačiū 😊 žiūriu jau diena ne viena nebemaitina 😊 jeigu aš diena neduočiau papo, tai dažnai turėčiau užkandžiais užkišt 😀
Aš maitinu mp diena jau tik 1 kartą kartais 2,kai jau pati issireikalauja arba isalksta ir matau, kad nko neturiu duot greit uzkast, bet naktį kelias nemažai. Norėjau iki 1m maitinti, bet jei naktį taip kelsis tai nežinau kada čia uzaigsime šią kelionę. Po kieto maisto arba šiaip kartais visada duodu vandenuko gerti, šiaip geria nemažai jo.
Ryte duodu košės, priespieciams tyrelės, pietus mesyte kruopos /daržovės, po pietų mp prieš vakarienę ir vakarienei koše.
22 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai