gyvaciute parašė:
Ar jaučiate pagerėjimą nuo jų?
Tą savaitę kai gimdysiu vyras ims biuletenį vaiko slaugai ( vyresnėlio 1,5m ) kokiai savaitei. O Tėvystės atostogas planuoja visą rugsėjį 😉
gyvaciute parašė:
Ar jaučiate pagerėjimą nuo jų?
Tą savaitę kai gimdysiu vyras ims biuletenį vaiko slaugai ( vyresnėlio 1,5m ) kokiai savaitei. O Tėvystės atostogas planuoja visą rugsėjį 😉
Mary. parašė:
Taigi... Mane erzina tas noras alia patarti... Bet jau žiūriu kad greit as nieko nespresiu. Ir taip sunku, ir svoris ir nerimas, nes laukiam pirmagimio, juolab kad…
Oi kaip jus suprantu, ir nenoriu liūdinti, bet dėja gimus vaikui padaugės patarimų 🙁, gaila kartais žmonės nepagalvodami taip padaro, bet jų pastabos išlieka.
Man taip buvo su pirmuoju. Kol laukiausi, labai draugiškai tikrai ir artimai bendravau su anyta, bet tik gimė mažylis, prisidirbo ji su savo komentarais, paslaugomis ir patarimais. Niekuo nesidalinu dabar su ja antram nėštume. Net nenoriu kad į svečius atvyktų. Sugedo santykiai ir bendravimas.
O hormonai po gimdymo tikrai siautė pas mane 😁
Mary. parašė:
Siaip vardas gal ir gražus, bet nelimpa jis man... Na negaliu... 🙈
Žmonės labai netaktiški būna reaguodami į vardus. Tai kažkaip dabar ką su vyrų maždaug pasirinkę, niekam nesakom. Nepagalvoję lepteli draugai ar seneliai kokią nesamonę. Atrodo turi teisę spręsti 😁
Man gal.ir draugių vaikų vardai kai kurie nepatinka,bet juk vaikai tai ne mano,ir aš joms gyvenime nepasakysiu to. Juk tėvai renka 😉
Ugnytek parašė:
Mano anyta pareiškė, kad ar naktį ar diena ar darbo metu turim jai pirmai pranešti, kad važiuoju gimdyti.. nu krč, tai iškart vyra perspėjau, kad net negalvotų taip…
Aš irgi labai labai džiaugiuosi, anyta už 2700km 😁😁😁, tik turi kvailą įprotį atvykti su staigmena, na kada tik užsimano. Jau pensininkė,turi daug laisvo laiko, tao net nesiderinusi gali atskristi 😱😱😱
Aš nemėgstu staigmenų 😁
Liza33 parašė:
Aš irgi labai labai džiaugiuosi, anyta už 2700km 😁😁😁, tik turi kvailą įprotį atvykti su staigmena, na kada tik užsimano. Jau pensininkė,turi daug laisvo laiko, tao …
Aš ir nemėgstu nekviestų svečių👍
IngaC parašė:
Gal man vienai, bet as išvis nekreipiu dėmesio. Iš pradžiu nervino, o dabar antiek vienodai, kad net pati stebiuosi. Išklausau tiek mama tiek anyta, bet darau kaip …
😂
Guliu lovoje, akys stačios. Per nėštumą atradau, kad tik suvalgau pieniškų ledų pasidaro bloga, neatsispyriau vakare šokoladiniams ledams🙈😂
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai