migliuke.m parašė:
Sveikutes. Na kiek kg priaugot su mazgiais? 🤔💕
Šiandien pas gydytoja, tai pasimatavau kad +9 kg 🙂
migliuke.m parašė:
Šiandien pas gydytoja, tai pasimatavau kad +9 kg 🙂
ausreleee parašė:
Kitoje grupeje diskutavome, kad labai daug kas pirkom visiskai nenaudota lono sapneli is mm, is mamytes, kuri gavo dovanu😁tai dar bijau tikrint, ar ten tikrai orgin…
Na maniškis tikrai originalas, nežinau ar įmanoma apgauti dėl to ir ar kas apgaudinėja 🤷🏻♀️😁 na man atrodo kam apgaudinėt 🤷🏻♀️😁
giedrespirmas parašė:
Na maniškis tikrai originalas, nežinau ar įmanoma apgauti dėl to ir ar kas apgaudinėja 🤷🏻♀️😁 na man atrodo kam apgaudinėt 🤷🏻♀️😁…
Ugnytek parašė:
Labas rytas, mamytės 🌞 man antra naktis tiek pilvo apačia skauda, kad ojai, kol nejudu nieko atrodo neskauda, bet kaip reikia persiversti šakės iki ašarų 🙈🙈…
Man ir vakarais taip būna, bet ryte atsikeliu ir geriau🙂 man nugarą skauda kasdien, atrodo ir judu ir ant kamuolio sėdžiu, bet matyt jau laikas....
migliuke.m parašė:
Apie 17 kg
migliuke.m parašė:
Sveikute 😊 pagal rytinį svėrimąsi - 5 kg😊
Jurgita122 parašė:
O yra čia iš Klaipėdos? Jei taip, kur Klaipėdoje mąstote gimdyti?
Gal kokį daktarą ar akušerę rinksitės?
Aš iš Klaipėdos 😊 Planuoju gimdyti KUL,o tartis su niekuo neketinu 😊 manau viskas bus gerai 😊 seku ,, Klaipėdos gimdymo namai" grupę,ten moterys dalinasi apie dabartinę gimdymo situaciją, personalą ir t.t.😊
Nuu or mazai kai kurios priaugusios. 🙄 Tai kur jusu leliai.. 🙄 As bijau besisvert bet manau jau 15 plius. Uzejo depresija... Naktim nemiegu galvoju kad jau viskas gimdau... Pirmas vaikelis tai baimes ant kiek vieno kampo... Kad suplysiu kaip pats gimdymas ir kokie toe saremiai... Vakarais pilvukas kietas kietas... Nakti keliuosi po 15kartu... Tik skaudziau maniske ispyria taip ir skauda... 😑 Jau noriu kad greiciau islystu... Nes jau toks banginis jauciuosi... 😪😪😪😥
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai