Forti parašė:
Labas rytas![]()
Mergaitės, šio ryto truputį nesupratau..atsikeliau nuėjau į WC - viskas …
Nera ko nerimauti, gal kamtis po truputi valosi arba likuciai po "spalvinimo" su vyru
Forti parašė:
Labas rytas![]()
Mergaitės, šio ryto truputį nesupratau..atsikeliau nuėjau į WC - viskas …
Nera ko nerimauti, gal kamtis po truputi valosi arba likuciai po "spalvinimo" su vyru
Vijo85 parašė:
Susimasčiau daiktus besidėdama, o į gimdyklą reikia kokių įklotų sau pasiimti? Jei vandenys bėga, negi viskas per kojas varva. Žodžiu pirmas kartas, nieko nežinau :…
As tai sauskelenes sau kelias isidejau, viena po o kita pries gimdyma, jei prireiktu;)
Sveikos, mamytes, mes šiandien buvom pas midwife, mum dabar yra 39+2sav, tai kaip visada patikrino širdutes ritma, pamatavo pilva, pažiūrėjo kokioje pozoje vaikas, kad žemyn galva ir sakė kad jau labai labai žemai galva, o kaklelis atsisadaręs 1cm. Dar užregistravo po savaitės jeigu nepagimdysiu( labai tikiuosi, kad pagimdysiu iki to laiko) 🥰🙈😂
Ugnytek parašė:
Sveikos, mamytes, mes šiandien buvom pas midwife, mum dabar yra 39+2sav, tai kaip visada patikrino širdutes ritma, pamatavo pilva, pažiūrėjo kokioje pozoje vaikas, …
Jums pirma karta kakleli tikrino? Man dar netikrino nors poryt terminas, maniau cia uk netikrina bet tada reiks prasyti
Gabiii parašė:
Jums pirma karta kakleli tikrino? Man dar netikrino nors poryt terminas, maniau cia uk netikrina bet tada reiks prasyti
As einu kita savaite pas midwife uk tai jau bus 39+5 tai sake jei noresiu patikrins gimdos kakleli, bet cia visiskai mano pasirinkimas.
Gabiii parašė:
Pirma kartą tikrino, bet irgi paklausė ar noriu.
karolinna parašė:
Labutis. Norejau pasiklausinet kur pirkotes naktinukus i ligonine maitinimui, kad tiktu ir pan? Ir liemeneles? 🙂
Pirkausi "Lega" va tokius ir draugė vienus padovanojusi, o liemenėles internetu nebrangias nusipirkau. Dar palaidines H&M ant petnešėlių 😉
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai