domi parašė:
Nebijote eiti grybauti?🙄
Neeee 😄 visą pavasarį per karantiną miškuose leidom laiką su šeima, augus prie miškų tai neturiu baimės
domi parašė:
Nebijote eiti grybauti?🙄
Neeee 😄 visą pavasarį per karantiną miškuose leidom laiką su šeima, augus prie miškų tai neturiu baimės
Vijo85 parašė:
Susimasčiau daiktus besidėdama, o į gimdyklą reikia kokių įklotų sau pasiimti? Jei vandenys bėga, negi viskas per kojas varva. Žodžiu pirmas kartas, nieko nežinau :…
Aš gimdžiau pirmąjį prieš metus,niekas nesakė kad reikės tiek daug įklotų.Pasiemoau yik 10tai patikėkit pasigailėjau.Aš gimdžiau 10h,visą laik kol buvo sarėmei bėgo kraujas po biškį,kol kaklelis darėsi,tada keičoau keičiau yklotus ir liko mažai o kai pagimdžiau kosmosas ten į parą man reikėjo 10,o buvom tris d ligoninėje,tai jūs pasirūpinkit.Man įklotų reikėjo nuo gimdymo 6 mėn.Pradžioje storų o vėliau plonų nea valėsi gimda lb ilgai
Ugnelė88 parašė:
€ 2,55 20%OFF | SLAIXIU Breastfeeding Sleep Bra Nursing Bras Cotton Tow Hook-and-eye Pregnancy Women Breast Feeding Pregnant Clothes
esu turėjus liemenėlę, kuri atsisega pasikeldama aukštyn, o kita žemyn. Man asmeniškai labiau patiko variantas, kai kaušelis atsiverčia į viršų, nes kai žemyn, nepatogu kūdikį glausti prie krūtinės. O dėl liemenėlės dydžio, man prieš, per ir po žindymo tiko A dydis, todėl ir dabar nesukau sau galvos
Ugnelė88 parašė:
€ 2,55 20%OFF | SLAIXIU Breastfeeding Sleep Bra Nursing Bras Cotton Tow Hook-and-eye Pregnancy Women Breast Feeding Pregnant Clothes
Aš dabar kaip tik su šita, pirkau su pirmąja kai maitinau, dar tik 2 mėnesiai kaip nebemaitint, bet šitos liemenėlės patogiausios vis tiek 🤷♀️ formą geriau išlaiko nei mano pirktos h&m maitinimo liemenėlės medžiaginės, bet labiau varžo šitos palyginus.
Gabiii parašė:
Gal galit nuorodas? 🙂
saulemuske parašė:
Gal nebūtų sunku nuoroda pasidalinti? Nesu pirkusi Ali 🙈
Ir draugė perspejo, kad krūtine gali keistis (didėti) būtent pradėjus žindyti, tai…
Kainos visgi kinta 😏 Šita kur laaaaaabai patogi (ir užsidėjus gražiai taip sportiškai atrodo):
Ir juodoji mano su neriniais irgi laaaabai patogi ir ji šiek tiek dar didinta pagal dydį. tai imiau abi didesnes vienu dydžiu nei nešiojau prieš 2 mėn., ta pirmoji - tai išsiima dar kaušelių įdėkliukai (tai manau dar vietos biški padaugės), o antroji - tai taip didelesnė. Neįsivaizduoju kokia dar bus krūtinė, bet nemanau kad dar laaaabai išdydės (bent jau man).
O taip tai 2mėn. Laukiau kol atkeliaus 😒
Gildė parašė:
Aš gimdžiau pirmąjį prieš metus,niekas nesakė kad reikės tiek daug įklotų.Pasiemoau yik 10tai patikėkit pasigailėjau.Aš gimdžiau 10h,visą laik kol buvo sarėmei bėgo…
Tai va ir galvoju kiek čia dėtis, isimeciau iš viso 6 sauskelnes ir kelių dydžių įklotų visam laikui ligoninej, nereiks parsivesiu
Sveikos, rašau pirmą kartą, bet su puikia naujiena. Šiandien liepos 30 d. 05:45 gimė sūnus , 37 sav.+2 d. Siunčiam linkėjimus ir padėką iš Antakalnio ligoninės ir dėkoju už naudingą info kartais ir paguodą ypač nėštumo pradžioje, kurią rasdavau šiame forume. Dėl laiko stokos, tik skaitydavau, nes buvo kaip vakaro desertas, kuo kiti gyvena. Terminas buvo numatytas rugpjūčio 18-19 d. Linkėjimai ir stiprybės visoms.
gaivus.lietutis parašė:
Sveikos, rašau pirmą kartą, bet su puikia naujiena. Šiandien liepos 30 d. 05:45 gimė sūnus , 37 sav.+2 d. Siunčiam linkėjimus ir padėką iš Antakalnio ligoninės ir …
Didziausi sveikinimai
gaivus.lietutis parašė:
Sveikos, rašau pirmą kartą, bet su puikia naujiena. Šiandien liepos 30 d. 05:45 gimė sūnus , 37 sav.+2 d. Siunčiam linkėjimus ir padėką iš Antakalnio ligoninės ir …
Šilčiausi sveikinimai 😇🌻
Kaip jaučiatės abu? Ar gavote atskirą palatą?
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai