Kiti parašė:
O kiek Jus geriat ir kaip mazinat?
As tai geriau po 200mg iki 12.5 savaites, tada sake gerti po 100mg savaite laiko, viena diena praleisti, ir dar viena isgerti ir viskas. Tai rytoj tureciau pabaigti, tikiuosi viskas bus ok :))
Kiti parašė:
As tai geriau po 200mg iki 12.5 savaites, tada sake gerti po 100mg savaite laiko, viena diena praleisti, ir dar viena isgerti ir viskas. Tai rytoj tureciau pabaigti, tikiuosi viskas bus ok :))
Kiti parašė:
Aš vartodavau po 200mg 2k dienoj
3 dienos po 200+100mg
Dar 3 dienos po 100+100mg
Ir Dar 3 dienos po 100mg
Na,ir tada 100mg dar vieną dieną kita praleisiu ir vėl ir tada viskas 😊
Sugyte parašė:
As tai geriau po 200mg iki 12.5 savaites, tada sake gerti po 100mg savaite laiko, viena diena praleisti, ir dar viena isgerti ir viskas. Tai rytoj tureciau pabaigti…
O kraujo tyrima daret ar nekrenta?
Kiti parašė:
O kraujo tyrima daret ar nekrenta?
Nesidariau kraujo, kazkaip gydytoja nepaminejo, susake kaip pabaigt isgerti ir viskas 🤔
Baby14 parašė:
Aš vartodavau po 200mg 2k dienoj
3 dienos po 200+100mg
Kiek jums liko dar?
kiek bus savaiciu kai jau nutrauksit?
Sugyte parašė:
Kiek jums liko dar?kiek bus savaiciu kai jau nutrauksit?
![]()
Dar dvi dienos liko po 100mg 2k dienoje. Ir dar kas antrą dieną po 100mg. Tai gausis 14+2 dienos kaip nutrauksiu 😊
Sugyte parašė:
Gal kuri is jusu vartojot progesterona? Keliu savaiciu nutrauket?ar dar nenutrauket?
![]()
Aš pradėjau gerti nuo 5 savaitės,priėmime vos išsiprašiau. Gepretix 200 mg X2 d. Nustojo teplioti,tada sakė po 100 mg X2 iki 12 savaitės. Kadangi vizitas 17 d.tai iki tos dienos ir sutarėme,kad gersiu.
Vikavika parašė:
Mane buvo tik pora kartų tuščiu skrandžiu supykinę per visą šitą pirmąjį trimestrą. Ačiū Dievuliui 🙏 bet irgi pastebėjau, kad jau jei praalkstu, tai iškart nuotaika…
Man su apetitu lygiai tai pat, nors jau ir baigines pykinimai, bet del maisto dar sunku ...
seline parašė:
Aciu zinosiu 🙂 as vakar pirma kart vemiau 🙈 tai net slapimo nenulaikiau 🙈🙈🙈🙈
Nenulaikyt ir gadint orą tai čia norma....😂 Ne tai tuo metu labiausiai ir rūpi.
O su tulzim tai tikrai taip, po to skauda ir nemalonu labai. Man ir šiltas vanduo su medumi arba cukrumi padėjo, ir po to vėl vemt ne taip šlykštu buvo tai gal irgi pravers patarimas ;)
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai