audrulyte parašė:
Papasakosiu linksmą istoriją apie cukrų...😀 Kai laukiausi pirmagimio, ateinu pas gydytoją, ji pasiima mano tyrimų rezultatus ir :
Oi balsu juokiuosi 🤣🤣🤣
audrulyte parašė:
Papasakosiu linksmą istoriją apie cukrų...😀 Kai laukiausi pirmagimio, ateinu pas gydytoją, ji pasiima mano tyrimų rezultatus ir :
Oi balsu juokiuosi 🤣🤣🤣
prie to paties ir aš linksmą istoriją iš nelinksmos situacijos
Nustatė nesivystantį, paskyrė abraziją, guliu skyriuj, laukiu. Sako atnešim tris žvakutes, susidėsi, čia kad atsivertų ir pan. Ok, laukiu. Palatoj mes dviese su bobute po operacijos. Nueinu iki wc, girdžiu įeina sesutė, sako:
-ienė?
Bobute sako - ką? aha.
- Susidėkit šitas žvakutes visas tris.
Bobutė:
- Bet aš dabar su tamponu.
Sesutė :
- Nu tai išsiimkit.
Išėjo.
Atbėga gydytoja, šaukia mane vardu, išlendu iš wc.
- Kur žvakutės, ar gavai?
-Nu ne sakau, lyg atnešė girdėjau.
Bobutė sako:
- Man vaikeli, bet kaip aš susidėsiu, man reik padėt.
- Tai ar jūs, ponia, iene?
-Aj ką aš žinau, kažką pasakė, galvoju vaistų nebus per mažai, jei ką namo pasiimsiu.
Tai va buvo juoko
Gydytoja sako atėjo sesutė ir sako, pacientė su tamponu, sako sunku išsiimt, gydytoja galvoja kokiu dar tamponu ir greit atbėgo. Ačiū dievui, viskas gerai baigėsi
Tai reziumė - ne visada daugiau yra geriau
Filomena_ parašė:
prie to paties ir aš linksmą istoriją iš nelinksmos situacijos![]()
Nustatė nesivystantį, paskyrė abraziją, guliu skyriuj, laukiu. Sako atnešim tris ž…
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Filomena_ parašė:
prie to paties ir aš linksmą istoriją iš nelinksmos situacijos![]()
Nustatė nesivystantį, paskyrė abraziją, guliu skyriuj, laukiu. Sako atnešim tris ž…
Ko tik nepasitaiko 😂😂😂🙈😂
audrulyte parašė:
😂😂😂😂vo cia tai bajeris 😂😂😂🙈
Labuka, antra kaledu diena vistik nesulaukus draugiu pasidariau testa ryskios dvi !! Vyrui sakau lek paiimk su savaitem nt😂 parnese du 😂😂🙈pasidariau taip tikrai netiketa dovana, nes jau buvau vilti praradusi po sustojusios 10sav mazylio sirdeles ir metus vis neuzkibo, bet kaledos stebuklu metas!!!😊😊 man rodo gimdyma 08-26 tikiuos sy kart viskas bus gerai
burbuliuke585 parašė:
Labuka, antra kaledu diena vistik nesulaukus draugiu pasidariau testa ryskios dvi !! Vyrui sakau lek paiimk su savaitem nt😂 parnese du 😂😂🙈pasidariau taip tikrai net…
Šauni dovana Kalėdų proga 😁 Linkiu, kad viskas būtų gerai! 🤗
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai