gamtininke parašė:
Ne viena, kuriai 30+😉 Gims mažylis ir paskutinę sausio man sueis 31🙄o kiek skaitau tai visos virš 20.
Tai aš ta per viduriuką gaunuosi 😃 28 ir pirmas vaikas 😊😃
gamtininke parašė:
Ne viena, kuriai 30+😉 Gims mažylis ir paskutinę sausio man sueis 31🙄o kiek skaitau tai visos virš 20.
Tai aš ta per viduriuką gaunuosi 😃 28 ir pirmas vaikas 😊😃
gamtininke parašė:
Man greit bus 28 😂 o nieks tiek neduoda max 20 metu
gamtininke parašė:
Vasario mėn. Man bus 31 pasirodo ne viena čia aš
kantvili parašė:
Tai aš jau prie senųjų palyginus su jumis visomis, man 33, vasarą bus 34 😊 pirmasis gimė kai buvau 27 😊
Gintaryteea parašė:
Vasario mėn. Man bus 31 pasirodo ne viena čia aš![]()
Bet jums jau ne pirmas 😂 aš ilgą laiką pati kaip vaikas jaučiaus. Ir dabar dar neatrodo, kad labai pasiruošus būčiau 😁😬
Sveikos, mamytės!
Ar yra tokių, kurių mažyliai pilve dar neapsivertę? Maniškiui šian patvirtino sėdmenų pirmeigą. Pasakė, kad iki dabar jau turėtų būti apsivertęs. Jei iki kito vizito neapsivers, planuos operaciją anksčiau termino
Ar kuri esate/buvote su tuo susidūrusi?
Ameliya parašė:
Bet jums jau ne pirmas 😂 aš ilgą laiką pati kaip vaikas jaučiaus. Ir dabar dar neatrodo, kad labai pasiruošus būčiau 😁😬
Ai aš ir dabar nesijaučiu issilakscius iki galo😃😂 o ir vaikis pas mus planuotas, tik nesitikėjom kad greit pavyks... bet atrodo dar tiek visko nuveikt norėčiau... bet visad pagalvoju, kad pora metu ir galėsim visi kartu dar daug visko nuveikt 😃😊🤗
Na, mane gyvenimas privertė jaustis suaugusia nuo ankstyvos paauglystės. Nuo mažens tėvai išsiskyrę buvo, o nuo 11 metų mama išvyko į užsienį dirbti, tai turėjau rūpintis dar 2 broliais vyresniais kaip mama, kai kiti tūsino, aš iš maxės su persil skalbikliais ir tualetiniu popierium namo žygiuodavau po pamokų, valgyt gamindavau, tvarkydavaus, skalbdavau.
Nenuostabu, kad 20-ies ištekėjau ir iškart pastojau, atrodė, kad taip viskas natūralu.
Ameliya parašė:
O gulit, nes gulimas režimas? Gydytojau nurodė? Ar tiesiog tingisi kažką veikti?![]()
Kaip ir minėjau, man simfizitas. Tiesiog paeit negaliu
Agnile parašė:
Same here, kolkas turbūt dar varyčiau kai arklys, nes gerai jaučiuosiNepalyginsi kaip su pirmagime.
Mano vyrui nėra seksualu nėščia moteris
aišku, sugundyti visada galima. Tik manau, po gimdymo jau, su tokiom kaip mano problemom, nei aš pati noriu, nei jis nori lipt, kai dejuodama vaikštau
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai