2020.10.24 09:41 (prieš 5 m.)
AmriK parašė:
Ačiū mamytės, tikrai bandysiu, nes šiandien ryte jau pratrūkau.. aš dar Santarose, bet mane prigąsdino, kad jis baisiai alkanas, ir kad be primaitinimo niekaip, o p…
Maniškis irgi pirmą parą labai sunkiai ėmė krūtį, o kai duodavau, tai pykdavo, nes matėsi, kad sunku jam darbuotis, dabar jau įsivažiavom 🙂 Pavyks ir jums 🤗
Dėl mišinuko, jeigu mažiukas tikrai alkanas, tai tegul atneša akušerės, nes gali daug svorio mažylis netekti ir gliukozė kristi. Mano pirmagimis irgi gavo mišinuko + plius iš taurelės girdžiau ką nusitraukdavau, tai iš pradžių priešpienuko duodavau kiek mokėjau nusitraukti, kadangi nemokėjau, tai kokius 5 ml. tik nutraukdavau maigydama tas krūtis iki mėlynių, o tada kiek trūko ml., tiek mišinuku pagirdydavom 🙂 Ir kai pagaliau viena akušerė patikrino, kad pas mane pilna priešpienio ir pamokė kaip įduoti krūtį, tada darėm taip - su pientraukiu šiek tiek nutraukdavau savo pieno, duodavom truputį iš buteliuko, kai paragaudavo, greit išimdavau ir į burnytę dėdavau krūtį ir taip kartodavau kol imdavo žįsti 🙂 Ir per kelias dienas atprato nuo buteliuko ir perėjo prie krūties, po to buteliuko nebuvo įmanoma įsiūlyti 🙂 Tai nebijokit mišinuko 🙂