saundstorm5 parašė:
Su pirmagime vadovavausi Mazylio receptai
Ačiū, pasidomėsiu būtinai 😉
saundstorm5 parašė:
Ačiū, pasidomėsiu būtinai 😉
saundstorm5 parašė:
As irgi uzauginau pirmąjį su mažylių receptai 🙂 internete budavo galima nemokamai parsisiųsti pdf formatu knygą.
debesujura parašė:
Ką tik grįžom iš gydytojos, tai ūgis 60 cm, svoris 5,9 kg 😊 na ir gavom meningokoko skiepą, tai žiūrėsim kaip čia bus 😖 kol kas įdėjom paracetamolio žvakutę, daktar…
Mes irgi šiandien po šito skiepo 🤦♀️, mūsų ūgis 65cm o svoris 6800kg 😍aš klausiau kada dėti žvagute tai sakė kaip bus temperatūra 38.5. 🥺 Dar mum yra 37.8 :/
Vikute12 parašė:
Mes irgi šiandien po šito skiepo 🤦♀️, mūsų ūgis 65cm o svoris 6800kg 😍aš klausiau kada dėti žvagute tai sakė kaip bus temperatūra 38.5. 🥺 Dar mum yra 37.8 :/…
Aš jau dejau prie tokios temp. Ypač ant nakties. Nes matęs kad sunku vaikui. Tai bent paskui pamiegojo
Vikute12 parašė:
Mes irgi šiandien po šito skiepo 🤦♀️, mūsų ūgis 65cm o svoris 6800kg 😍aš klausiau kada dėti žvagute tai sakė kaip bus temperatūra 38.5. 🥺 Dar mum yra 37.8 :/…
Svorį visu kilogramu mus lenkiat 😊 mums tai iškart sakė dėti ir dar nakčiai pakartoti, nes labai dažnai sakė kyla temperatūra, tai geriau profilaktiškai įdėti. Dabar matavom temperatūrą, tai 36,7, turbūt veikia paracetamolis.
debesujura parašė:
Svorį visu kilogramu mus lenkiat 😊 mums tai iškart sakė dėti ir dar nakčiai pakartoti, nes labai dažnai sakė kyla temperatūra, tai geriau profilaktiškai įdėti. Daba…
Augam mes labai gerai 🤗, įdėjau zvagute nes man mažylės gaila ji kaip lapas 🥺🥺🥺
kandoriuke parašė:
Ar vežat mažiukus į lauką tokiais šalčiais? Nes, žiūriu prognozė didelio minuso beveik iki vasario galo 😱 tai negi db namie visą mėnesį trunyti? 🤔
…
Muma gydytoja rekomendavo nuo kūdikio pleiskanų luobo Uriage spec tepalą, užsisakiau internetu, kaina apie 7 eur, bandysim 🙂
spanguolė_rudenį parašė:
Muma gydytoja rekomendavo nuo kūdikio pleiskanų luobo Uriage spec tepalą, užsisakiau internetu, kaina apie 7 eur, bandysim 🙂
Mum padėjo kažkurios iš narių patarimas - patepti alyvuogių aliejumi ir vėliau iššukuoti 😊 jau švari galvytė 😊👍
kaktuse90 parašė:
Gavau kvietimą vakcinuotis. Bet maitinu mp bei planuoju kitą vaiką. Kaip manot, sutikt? Čia ne lt.
As klausiau daktarės ką patartų daryti kai gausiu kvietimą, tai sakė kol pati maitinu geriau neimt vakcinos, čia irgi ne lt.
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai