Liudmila parašė:
🙈🙈Kaip faina sveikinu jūsų.. Jau 15 savaičių 🥰
Ačiū 🙂
Liudmila parašė:
🙈🙈Kaip faina sveikinu jūsų.. Jau 15 savaičių 🥰
Ačiū 🙂
Liudmila parašė:
Labas vakaras..
Aš pas daktarė Karpenko..
sveiki, prajuokinot
Prisistatau ir as: planuoju antra zirniuka. Pirmai dukrytei metukai, geguzes menesi, savo gimtadienio diena pradejau persileidineti su antru, pagaliau po 1,5 menesio menesiniu nebuvimo ju sulaukiau
Labai tikiuosi, kad si karta uzkibs ir bus viskas gerai, o tai isprotesiu is to noro tureti dar viena leliuka
Pirma nestuma lankiausi Centro poliklinikoj pas Navickiene, tai antraji tikrai neplanuoju ten eiti, nes man ji gydytoja-robotas
Gimdziau VGN, i kuri irgi nebeplanuoju kojos kelti, nes anesteziologe issityciojo, paskui gydytoja susiuvo belenkaip, kad dar du kartus gavau ten lankytis del blogai atlikto susiuvimo.
Aurorap parašė:
sveiki, prajuokinot![]()
Labai gražus vardas jūsų vyresnėlės
Ir labai man asmeniškai laiku pradėjot antrą planuot, pats tas
aš svajojau apie mažą amžiaus skirtumą. Tai reik tikėtis neužsitęs.
Tai ir polikliniką keisit ar tik gydytoją? Nes centro poliklinika man toks visai fainas variantas pasirodė, mes vistiek neužilgo kraustysimės tai prie vietos nereikia prisirišt, o va čia kaip ir viskas vienoj vietoj.... Bet greičiausiai liksiu prie motinystės centro.
Tiesa, kodėl kilo mintis apie centro polikliniką... Aš blogerę/instagramerę/youtuberę Moniką Jogminę stebiu jau ne pirmi metai, o jinai ten nėštumą prižiūrėjo, tai man susidarė geras įspūdis
bet matyt nuo gydytojos priklauso..
Charisma parašė:
Labai gražus vardas jūsų vyresnėlėsIr labai man asmeniškai laiku pradėjot antrą planuot, pats tas
aš svajojau apie mažą amžiaus skirtumą. Tai re…
Aciu uz netiesiogine rekomendacija apie Monika. Tik ka perziurejau jo vlog is gimdymo namu.Kaip smagu pamatyti gimdymo istorija is Lietuvos, nes visi vlog daugiau is uzsienio, o taip knieti pamatyti kaip cia pas mus LT atrodo gimdymo namai ir procesas is vidaus.... gal dar zinot kokiu vlogeriu, kurios yra pasidalinusios savo fimuotomis patirtimis is gimdymo namu?
Charisma parašė:
Labai gražus vardas jūsų vyresnėlėsIr labai man asmeniškai laiku pradėjot antrą planuot, pats tas
aš svajojau apie mažą amžiaus skirtumą. Tai re…
Aciu
nezinau dar del poliklinikos keitimo. Galvoju ir apie Motinystes centra.
Nikosia parašė:
As taip pat centro poliklinijoje lankausi. Pasirinkau gydytoja pas kuria buvau pora kartu, ji man kazkaip patiko -necackina, konktreti labai yra, bet kartu ir prof…
Apie Sapon turbut kalbate?
pas ja viena karta lankiausi echoskopui pirmojo nestumo metu, tai irgi ne kokios nuomones buvau. Bet dabar, kai persileidinejau, irgi las ja ejau, tai gerai visai buvo
tik kartais jos mintys begioja kazkur
Nikosia parašė:
Aciu uz netiesiogine rekomendacija apie Monika. Tik ka perziurejau jo vlog is gimdymo namu.Kaip smagu pamatyti gimdymo istorija is Lietuvos, nes visi vlog daugiau i…
Va va, būtent, aš dabar vis pasižiūriu ir instagramerius ir youtuberius nėštumo gimdymo tema
Pagrinde užsienio ir žiūriu, bet va iš lietuvių Monika pafilmavo, tada Erika Valiukaitė papasakojo įdomiai. Jei kas dar žinot papildykit
Charisma parašė:
Va va, būtent, aš dabar vis pasižiūriu ir instagramerius ir youtuberius nėštumo gimdymo temaPagrinde užsienio ir žiūriu, bet va iš lietuvių Monika pafilmavo, ta…
Dar Inga Zuolyte pasakojo ir LULU IR MES
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai