Laukine parašė:
Man priespienis šįvakar atsirado... ankstoka lyg 🙈
Man buvo pasirodes 15sav.
Laukine parašė:
Man priespienis šįvakar atsirado... ankstoka lyg 🙈
Man buvo pasirodes 15sav.
Lulu parašė:
32+3 svere 1928 berniukas, 1735 mergaite. Priaugau apie 15kg. Uz poros savaiciu numatysim cp data, nes kol kas padetys netinkamos naturaliam.
O jum CP darys 36 sav?
Laukine parašė:
O jum CP darys 36 sav?
Ne. Tik numatysim data. Turbut 37-38sav siulys. Sake max iki 38sav.
Sveikos, mano dar jaunas nestumas, bet kadangi pradedu po truputi dairytis ko cia reikia ir ko ne, atsirado keletas klausimu, gal pagelbesite man:
Babybjorn gultukai - ar turit? Jei taip - viena ar du?
Vezimeliai - kokie verciausi demesio, kodel? Kokius apeiti? Zinau, kad nenoriu traukinuko, nes teko pasiciupineti, tai jauciausi kaip uz furos vairo
Lovytes - kokios ir vel gi - kiek? Ar planuojate pradzioje guldyti i viena ir jie taip - iki kada? Kol prades vartytis? O ir siaip pasidalinkite, jei nesunku, ka esate issirinke vaiko krepseliui, kiek ir kokiu rubeliu, gal kazka vertingo esate atrade?
Mano pirmasis nestumas, aplinkoj mazu leliuku nera, del to kyla daug ir kartais gana kvailu klausimu, bet tiesiog neturiu su kuo ju aptarti, labai viliuosi, kad pasidalinsite savo patirtimi!
picco parašė:
Sveikos, mano dar jaunas nestumas, bet kadangi pradedu po truputi dairytis ko cia reikia ir ko ne, atsirado keletas klausimu, gal pagelbesite man:
Laba 🙂 na as pirkau wezima toki kad man tiptu i bagazine ir nenorejau taukinuko aisku kaina irgi ziurejau kaskaip man ne esme firma buwo tai ziurejau kad wiskas butu jame pirkau iskart 2 lowytes ir pilnai jas suruosiau kad paskiau nereiktu rupintis ar sukt galwos nes manau weliau butu didesnis stresas nei dabar wiska susiruost drabuzeliu turiu nuo 48 iki 74 siuo metu mano taipat pirmas nestumas nezinojau ka pirkt po biski wis pirkdawau kad per wiena kart nebutu dideliu islaidu ir pari neesu isitikinus ar wiska turiu 😅😁 bet kaip ir minejau pirkau wezima lowytes ant lowytes zaisliukus patalines 2 uzwalkalus iskart 6 kad galeciau kaitaliot dekucius i wezima turiu wystimo stala kad butu patogiau 4 bonkutes del wiso pikto jiai neturesiu pieno termometra waikam spicialu prie kaktos pridet i wonelia termometra i wonelia kempine kad nereiktu rankom laikyt waiko pasirupinau iskart uzpakalukuj pudrytes sampunai ir kitoskios higienos reikmenys keles soskes zirklutes ir dar gawau labai gera dalyka dowanu po ciuzonuku pasikisa tokie aparatai kur reguoja ar waikas kwepuoja kad ramiau butu ant sirdeles ir nereiktu tikrint daznai dar ka planuoju nusipirkt tai kamera kad galeciau stebet kol miegos kada pabunda ar werkia
Meile12 parašė:
Laba 🙂 na as pirkau wezima toki kad man tiptu i bagazine ir nenorejau taukinuko aisku kaina irgi ziurejau kaskaip man ne esme firma buwo tai ziurejau kad wiskas but…
Sorry, bet skauda skaityt, neįmanoma suprasti, ką rašote 🙈 nei vežimo modelio parašėt, ką mes žinom, kas jum patogu ir kas telpa į mašiną 😁 toliau net nekomentuosiu, vertėjo reiktų.
Vežimuką galvojam Bugaboo Donkey twin, tik iki karantino nespėjau gyvai pačiupinėti, bet kaimynystėje tokį stumdo, tai labai fainas atrodo dėl savo gabaritų, nes taip pat mačiau tokių, kur atrodo, kad moteris stumia arklio vežimą, pločio kaip dvigulė lova 🙈
Dėl babybjornų irgi man klausimas, pradžioj galvojau, kad ai nereikalingas daiktas, dabar jau visai norėčiau, bet irgi - vieną ar du?
Lovytes pirksime dvi, turbūt paprastas iš ikea, pradžioje bandysime guldyti vienoje, žiūrėsim kaip seksis.. na bet kad būtų ir antra lovelė. čiužinukus iš Lono - sapniukas.
Rūbeliai man didžiausias kosmosas, dar tik aiškinuosi pavadinimus jų 🤭 Pradėsiu nuo kraitelio į ligoninę mažiausių rūbelių, o toliau neįsivaizduoju nei kiek, nei ko reikia. Bet manau, kiek turėsim, tiek užteks, jei trūks - nusipirkti papildomai visada galima. Dabar kol karantinas tiesiog sėdžiu skaitau internetą, knygas, atsiliepimus ir darausi sąrašus ☺️
erre parašė:
Sorry, bet skauda skaityt, neįmanoma suprasti, ką rašote 🙈 nei vežimo modelio parašėt, ką mes žinom, kas jum patogu ir kas telpa į mašiną 😁 toliau net nekomentuosiu…
Mes taip pat galvojam apie bugaboo donkey ir taip pat dar nespejau paciupinet🙂 lovytes dvi, tik kiek skaiciau pradzioj i viena guldyt reikia. Is artimuju gausim babybjorna viena, tai veliau ziuresim, gal noresiu ir antro, tai tada greit susirasiu pigiau is musu mazyliai. Youtube radau trumpa video kur ginrkologe-akusere pasakoja apie vako kraiteli.. kiek ko tureti.. taip pat ten rekomendavo pirkti labiau sliauztinukus ir siaustukus, nes vakui nepatinka prisimint ta galvos spaudima😊 kelnytes, maikutes nepraktiska🙂 man dabar didziausia dilema su autokedutem.. nieko nesuprantu.. tik noriu, kad butu galima su tuo lopsiuku nunest i masina ir kad tvirtintusi izofixais, nes ale saugiau ir zinoma paprasciau..🙂 gal jus irgi ziurinejot ir kokie ispudziai?🙂
https://mamyciuklubas.lt/nestumas/video-akusere-skuba-i-pagalba-ka-zinoti-laukiantis-dvyniu-52562/
Stai tas video, pasirodo ne youtube ziurejau😊 o youtube paziuriu medeinos andriulienes ikeltus video, ten taip pat kalbasi su ta pacia ginekologe🙂
Na aš dar tik pradedu rūbelius pirkti... daug pačių pirmųjų tikrai nereikia. Planuoju:
1.Šliaužtinukai ilgom rankovėmis per šoną atsiseg.50-56d kiekvienam po 8vnt.
2. Bodziukai ilgom rankovėmis 50-56d irgi po 8vnt.
3. Kelnytes plačia juosta per pilvuką po 2 vnt.
Megstukas, kombis plonas, kepurytes (2) kojinytes vilnones(2)
Čia pirmam mėnesiukui, paskui eigoje matysim kaip orai ir ko reik, bei kokio dydžio. praktiškai su pirmais dviem vaikais iki triju men tik šliaužtinukai ėjo į trasa 😀
Iš vaistuku.higienos vaikams:
1. Pudryte užpakaliukus jei šustų prie kiaušinukų man pasiteisino( Jonsons baby pirkau)
2. Žvakučių nuo temp.paracetsmolis
3. Jonsons baby jautrios odos šampūnas
4. Muiliukas kaminui plauti.
5. Bepanten tepalas irgi nuo nusutimu.
6. Kūdikiu žirklutes ir ausų krapštukai
7. Pirmieji pampers pampiai reik +- 12 vnt į dieną tureti kiekvienam
Visa kt pgl poreikį eigoj pirksim.
Vežimą galvojam emmuka vikingą kol ka nerandu tokio kokio noriu iš rankų ( arba kaina kosmosas 1200+ man per daug tik už lopšiukus ) dar kaip ir dauguma bugaboo ziurineju, planuoju per balandį nuspręsti galųgale 😀 kaip renkuosi :
1. Dideli ratai ir pripučiami - pravazumas sode ir prie jūros
2. Šalia lopsiai ( traukinio neturiu kur laikyti ir vaikus abu noriu matyti)
3. Siauras, kad pro duris buto įvažiuotų ( tai tik Emukas ir bugaboo įvažiuoja ).
Gultuku banybjorn ar pan reikalu kolkas nepirksiu, pirmas sūnus mano mėgo ir tikrai supynrs fisher pr pasiteisino ir gultukai o vat antras klykė tik įsodintas nemėgo nei auto važiuoti nei dupyniu nei gultuku ( lovyte, ant lovos, ant rankų , ant žemės patiesusi kilimuks lavinimo )... tad matysiu kai gims šie bernai kaip jiems reik/nereik.
Lovyte viena turim iš brolio likusia ( paprasta su šonu nuleidžiamu ) iki 3 men miegos kartu vienoje. Ant rudens nupirksim antra, vietos miegamajam ner daug tai nenoriu be reikalo apsistatyt.
Vonelę nupirkom viena, paraloniuka į vidų irgi paėmėme.
Vystyklu nupirkau po 4 vnt ir merliuku po 4 (vienas vežime kitas lovytei).
Į atskirą kambarį vaikus iškelsime manau 2metukų. Iki tol su mumis miegamajam bus ...
Tiesa dar buteliukus 2 planuoju nusipirkti Avent anti colic (ne pačius mažiausius o tuos 200+ml nepamenu tiksliai kiek eina).
Soskes imsim irgi tik nenusprendžiau kokias, turiu Avent naujas dvi bet sako gėresniu yra tai dar kokias dvi paimsiu 😀
Pientraukį irgi rankinį Avent turejau vėl pirksiu.
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai