Tabalda parašė:
O sakykit pagal Ka jus skaiciuojat?nes man pagal menesines bus 12savaiciu ir 2 d,o pagal ekoskopa 11 savaiciu ir 2d🤔
Man pagal menesines 10 savaiciu, pagal ekoskopa 11 🤷🏼♀️ Laukiu sekancio ekoskopo ka suzinosiu😊
Tabalda parašė:
O sakykit pagal Ka jus skaiciuojat?nes man pagal menesines bus 12savaiciu ir 2 d,o pagal ekoskopa 11 savaiciu ir 2d🤔
Man pagal menesines 10 savaiciu, pagal ekoskopa 11 🤷🏼♀️ Laukiu sekancio ekoskopo ka suzinosiu😊
Tabalda parašė:
Mane pati ginekologe pagal ekoskopa 12 sav uzsirase kitai apziurai. Nes buvau kai buvo 8 sav. Tai eisiu spalio 14 diena 🙂 o pagal menesines gautusi kaip 13 sav. Nes visom ta ovulecija skirtigai gi.
Tabalda parašė:
Man irgi panašiai. Pagal mm šiandien 10+6, pagal vieną ginę 10+3, pagal kitą 9+6. Bet eisiu spalio 17 d. Kai pagal vieną bus 12+6, o pagal kitą 12+2. Tai gal tada tiksliau pasakys kiek atitinka laiko vaikelis.
Lijanada parašė:
Merginos, koks yra vaiksciojimo pas ginekologa periodiškumas? As budama 9 savaiciu jau buvau 3 kartus ir man liepia ateiti kas 10 dienu, vienas vizitas kainuoja 80 …
Pastojau po dirbtinio apvaisinimo procedūros, todėl esu prižiūrima per "padidinamaji stikla" 12 savaičių kas 2 savaites tenka vaikščioti pas gyd... Kiekvienas apsilankymas 50€ plius vaistai po maždaug 150€ 🙁
Nuo antro semestro prasidės retesni apsilankymai, sakyčiau į mėnesį kartą.
Jei turėjot problemų, vadinasi ne veltui ir prižiūri akyliau.
Paieškokite kitos klinikos jei ši per brangi.
Tabalda parašė:
Skaiciuojasi pagal echoskopa. Ne pagal mm
Andreja2019 parašė:
Kažkurioj temoj skaičiau, o gal ir šioj, kad pagal mmm skaičiuojama jei su echo ne daugiau 5 dienom skiriasi. Jei daugiau, tai pagal echo
Zhiuli parašė:
Kažkurioj temoj skaičiau, o gal ir šioj, kad pagal mmm skaičiuojama jei su echo ne daugiau 5 dienom skiriasi. Jei daugiau, tai pagal echo
As skaiciuoju pagal Echo. Nes tik per Echo matosi jokio dydzio yra pipiriukas. O ov buna skirtingai. Man pagal mm 5dienom daugiau turetu buti.
Andreja2019 parašė:
siaip tai visi gydytojai skaiciuoja pagal menesines, jeigu jos salyginai reguliarios.
nei venas ginekologas neismatuos tiksliai vaikiuko, visada yra paklaida.
zhizu parašė:
siaip tai visi gydytojai skaiciuoja pagal menesines, jeigu jos salyginai reguliarios.
As gyvenu vokietijoj ir mano ginekologas skaiciuoja pagal echo. Tai ir as pagal Echo skaiciuoju. Tos 5dienos ten ar ten.
MamaČiole parašė:
Pastojau po dirbtinio apvaisinimo procedūros, todėl esu prižiūrima per "padidinamaji stikla" 12 savaičių kas 2 savaites tenka vaikščioti pas gyd... Kiekvienas apsil…
Nu cia jau atrodo kaip norintis pasipelnyti daktarai.. Laukiuosi dvynuku, dbr 12sav man, pas gine einu kas mėnesį, patikrai. Du vizitai tik buvo kad ejau 6 ir 8 sav, poto 12sav ir dbr sekantis 16sav. Taip pat esu po ivf
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai