LiepaE parašė:
As ziuriu, kas turi po du berniukus apie mergaites svajoja. As kazkaip visada norejau dideles seimos ir 3 berniuku![]()
O aš berniuko labiau ir norėjau, nors du jau turiu. Tegu būna viena sesutė tarp broliukų
LiepaE parašė:
As ziuriu, kas turi po du berniukus apie mergaites svajoja. As kazkaip visada norejau dideles seimos ir 3 berniuku![]()
O aš berniuko labiau ir norėjau, nors du jau turiu. Tegu būna viena sesutė tarp broliukų
meskis parašė:
As tai merginos antros noriu. Bet dingusi nuojauta. Pas gydytoja tik kai 19 sav lapkričio men. Tai iki tol nezinomybe 😂 o ar jau kaikurios jauciat drugelius? 🤰🏼…
Labai retai jaučiu. Norėtųsi dažniau. Bet turbūt visiškoj ramybėj retai būnu
Mamyte_Klp parašė:
Laukiam mergaitės drauge 🤞😁
Mes labai norejom mergaites, 😊 bet nevisi norai pildosi 😉... Linkiu Jums sulaukt mergaites 😊
Nėštukė2020 parašė:
Labas busimoms mamutems 🥰 isijungsiu ir as i pokalbiusman 11 savaiciu 💝 5 savaitej dare echo, mate plakancia sirdele 🌸 spalio 8 pirmas apsilankymas pas gine 🥰 l…
Aš taip pat einu echo spalio 8 irgi laukiu
Matau čia diskutuojat kas ko labiau norėtų tai aš visada norėjau tik mergaičių, man jos be galo mielos 😍
smilgeta parašė:
Mes labai norejom mergaites, 😊 bet nevisi norai pildosi 😉... Linkiu Jums sulaukt mergaites 😊
Ačiū, tikuosi trečias kartas nemeluos 😁
Mamyte_Klp parašė:
Aš taip pat einu echo spalio 8 irgi laukiu![]()
Matau čia diskutuojat kas ko labiau norėtų tai aš visada norėjau tik mergaičių, ma…
Kadangi laukiame pirmagimio tai meldziu tik kad butu sveikas kaip ridikelis , o berniukas ar mergaite bus Dievo dovana 🥰🥰🥰 man 35 m.
Nėštukė2020 parašė:
Jus mane pamokykit kaip reikia atrasyti 😃 meginu vis , o man ikelia tik teksta kuri raset jus , o as ka parasau to nerodo 🤣 ismoksiu 🙈😄😄
oj , jau pavyko 😄 reiskia bendrausime
Mamyte_Klp parašė:
Aš taip pat einu echo spalio 8 irgi laukiu![]()
Matau čia diskutuojat kas ko labiau norėtų tai aš visada norėjau tik mergaičių, ma…
O kur eisite? As i Vaisingumo klinika
Labai labai jau laukiu !
Jauciuosi gerai, pilvuko nesimato, svorio priaugau gal vos 500 gramu 🙈😅 Nei sykio per 11 sav nepykino, vienintelis kas kamuoja tai alkio jausmas 😅 bet su juo lengvai galiu susitarti vis kazka pakramsnodama 💝
Nėštukė2020 parašė:
O kur eisite? As i Vaisingumo klinikaLabai labai jau laukiu !
Jauciuosi gerai, pilvuko nesimato, svorio priaugau gal vos 500 gramu 🙈😅 Nei sykio …
Aš eisiu pas savo gine poliklinikoj Klaipėdoje, ji turi kompetencijos echoskopuojant. Pas mane jau pilvas iššokęs nes trečias nėštumas nors po laisvesniais drabužiais dar nesimato
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai